Antifa sier de vil angripe Tesla-butikker fordi Elon Musk har suspendert deres konti hos Twitter. Antifa har brukt kontoene til å samordne kartlegging av fiender og planlegging av angrep. Journalisten Andy Ngo har følt det på kroppen. Han klaget til Twitter og gjorde dem oppmerksom på problemet. Twitter foretok seg ingenting.

Men høyresiden fjerner de.

Slik har det vært lenge. Men med Musk kan det bli en forandring. Bare det at han flytter pilen littegrann tilbake, blir av venstresiden tolket som en trussel mot deres makt, hvilket det er.

Mediene er medskyldige i volden. De har agitert mot Musks kjøp av Twitter i lang tid.

Listen over folk de har utpekt som statsfiender, er lang.

Vi lever allerede i Stasi-land.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.