Myndighetenes og sosiale mediers koordinerte sensur er avslørt gjennom Elon Musks Twitter-filer, og alle kan se at keiseren er naken. Det hindrer imidlertid ikke hovedstrømsmediene og pressetalsfolk fra å bagatellisere alvorligheten av manipuleringen de har holdt på med, de fortsetter å «gashlighte» befolkningen.

Det er ikke bare Hunter Bidens laptop fra helvete som avsløres, også Anthony Faucis direkte løgner kommer fram. Det rakner rett og slett, men hva skal egentlig til for å kvitte seg med korrupte politikere og offentlige ansatte? Dette diskuterer Christian Skaug, Helena Edlund og Rebecca Mistereggen i kveldens Rett på sak.

Velkommen til sending.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.