Møtet i Ulsteinvik har gitt mersmak: Når vi ser den positive responsen får vi lyst til å kapitalisere på den og invitere flere lesere til å tegne abonnement.

Vi er omringet av fiender på alle kanter, selv om de ikke vil innrømme at spillet er fikset. Vår bøker blir ikke innkjøpt av Kulturrådet, vi får ikke annonser av byråene som styrer med slikt. Vi må klare oss selv, dvs stole på leserne. Her tror vi det er mer å hente. Ca ti prosent av kjerneleserne har tegnet abonnement. Vi mener det burde være tyve prosent av kjerneleserne og tror det er ingen rekkevidde.

Noen foretrekker å surfe rundt. Det er mye fri informasjon. Men flere og flere lukker. Dessuten: Hvis alle tenker free lunch vil det ikke være noe alternativt medie på norsk om noen år. Da er alt MSM. Det koster 199 å sikre at det finnes. Vi tror på å løfte i flokk, Hvorfor skal bare venstresiden gjøre det? Høyresiden må stå sammen hvis det skal bli forandring.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.