Sosialdemokratiet bygger på en tro på at mennesket ikke er alene og at vi kan klare det utrolige hvis vi løfter i flokk. Det er slik nordmenn overlevde langt mot nord. Dette utgangspunkt i naturens barskhet og menneskets evne til samarbeid er grunnstenen.

Løftet opp på statlig nivå: Du skulle få hjelp.

Dette er unikt i historien. Nå ser det ut til at denne epoken er over. Staten og regjeringen har sagt opp kontrakten. Det er ingen overdrivelse når det handler om eiendommen og råderetten over det som fysisk hører landet til: fossekraften.

Det tilkommer ikke regjeringen og ikke-valgte organer å selge ut denne naturrikdommen som om den var deres egen. Det er løftebrudd i gigantisk skala og må få konsekvenser for folkets syn på myndighetene.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.