De nye narrativene er annerledes. De er totale, de er fremfor alt en bruk av språket som minner om totalitære stater og de rommer de språklige tvetydighetene som vanlige mennesker er uforberedt på.

De er et uttrykk for Den nye normalen. Dette begrepet bruker også folk som Rochelle Walensky og Tony Fauci, som er Den nye normalens overlords.

Det er utrolig hvor fort dette språket har krøpet inn over oss. Pandemien har vært deres store gave, som fortsetter å gi og gi.

Hvor lang tid vil det ta før det går opp for folk at hverdagen ikke kommer tilbake? I dag snakket Støre om at det kommer en omgang smitte til, og så en ny. Vi må bare innstille oss på det: En fjerde, femte og sjette dose.

Kommer folk til å godta det?  Vi vet at motstanden og motforestillingene blir flere.

Vertstedet for det nye språket er USA og hvis Demokratene skulle lykkes og etablere et ettpartistyre vil ikke bare demokratiet være over, det vil også vår livsform. Da vil det bli A new normal.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.