Det hender politikere snubler over ny innsikt underveis. I dag var det den nye helseministeren som på spørsmål om hun ikke skulle håndheve standarden litt strengere, svarte at det ikke finnes noen fast standard lenger. Normalen er borte, sa Kjerkol.

Wow! Forsto hun hva hun selv sa? Journalistene ivrer kun for strengere lockdown og mer kontroll. Politikerne som sitter med ansvaret, kjenner grunnen bevege seg under føttene sine. Noen krefter drar i retning av koronapass, andre tendenser tilrår større forsiktighet. Til de siste hører Anthony Fauci, som nå åpent innrømmer at vaksinene ikke er så effektive som forventet og lovet.

Det burde utløst en rekke spørsmål, men Fauci kommer all tvil i forkjøpet ved å anbefale boostershot. Et normalt oppegående menneske vil reagere med skepsis. Hvis vaksinen ikke holder hva man lovet, er svaret da å dure løs med en booster, som deretter kan bli etterfulgt av nummer fire og fem, ifølge Camilla S?

Helsepolitikerne er i ferd med å stige ut i et stort ingenmannsland. Vi befinner oss alle der. Vi trenger størst mulig åpenhet, ellers kommer vi til å ende opp som Kina. Kineserne er ikke fornøyd, de heller.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂