I et intervju på MSNBC sier Anthony Fauci at de brukte lockdowns som et pressmiddel for å få folk til å la seg vaksinere:

– Man bruker lockdowns til å få folk til å vaksinere seg … fordi de på grunn av nedstengningen ikke har vært eksponert for viruset.

Fauci ga også kinesiske myndigheter ros for covid-strategien da TV-verten Andrea Mitchell spurte ham om hvor bekymringsfull skrekkscenene vi får servert fra Kina er:

– Kina har en rekke problemer. Den fullstendige lockdownen som er deres tilnærming, kan aldri gjennomføres i USA. Den forhindrer spredning av smitten og jeg kan huske at de tidlig i forløpet sa – og det tror jeg er korrekt – at de klarte seg bedre enn noen andre. Man bruker lockdowns for å få folk vaksinert slik at når man åpner opp ikke får en bølge av infeksjoner. Du har å gjøre med en immunologisk naiv populasjon overfor viruset fordi de ikke er blitt eksponert [for viruset] på grunn av nedstengningen. 

Fauci kom ikke inn på konseptet ‘naturlig immunitet’, men fortsatte med å fortelle at Kinas vaksiner ikke lever opp til vestlige standarder:

– Problemet er at vaksinene de har brukt ikke på langt nær er like effektive som vaksinene som brukes i USA, Storbritannia, EU og andre steder. Så de har ingen optimal grad av beskyttelse.

Han la til at en stor del av Kinas befolkning er aldrende og sårbar, så de har en dobbelt negativ effekt:

– Én, folk er ikke beskyttet, og to, de som trenger det mest får ikke vaksinen. Det er kilden til problemet i Kina.

Det kinesiske problem er altså ikke ifølge Fauci, at folk blir fengslet, sultet ihjel og psykologisk torturert under et dystopisk nullstrategi-regime mot et virus som finnes overalt i verden – og som nu har mutert til ikke å være særlig farligere enn en forkjølelse?

Dr. Simone Gold, grunnlegger av America’s Frontline Doctors, tolker intervjuet som en innrømmelse av at lockdowns er blitt brukt for å få folk til å vaksinere seg:

– Fauci innrømmer i hovedsak at nedstengninger ble brukt til å kontrollere og sette folk i en så desperat tilstand at de tvinges til å ta vaksinen:

Mange har reagert på uttalelsene, noen vil ha mannen fengslet, men Dr. Anthony Fauci fikk raskt hjelp av ‘faktasjekkere’ i PolitiFact, en søsterorganisasjon til norske faktisk.no, til å ro seg ut av uføret, denne gang med en “ute av kontekst”-henvisning, en standardfrase ‘faktasjekkere’ gjerne tyr til når de er på tynn is.

Les og del:

Forskningen på covid 19 begynner å bli ubehagelig for myndighetene

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok «Svindlere, svermere og sjarlataner» fra Document Forlag her!

Kjøp Sir Roger Scrutons bok «Svindlere, svermere og sjarlataner» fra Document Forlag her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.