Vi vet etter hvert mye om hvordan Fauci finansierte gain-of-function-forskningen i Wuhan. De utviklet et biovåpen og ville samtidig ha beskyttelse mot det. Det var under utprøvingen av vaksinen at noe gikk galt og viruset spredte seg. Da bestemte kommunistpartiet seg for å kjøre full volley og satte opp ekstrafly for å eksportere viruset til Vesten.

Også Fauci deltok i mørkleggingen av virusets opphav og sin egen rolle, med manipulasjon av kjente fagtidsskrift som the Lancet. Anerkjente forskere som danske Kristian Andersen satte sitt navn under uttalelser de visste var løgn.

Kineserne tok ned den store databasen med koronavirus. Varslere forsvant. Fauci var presidentens rådgiver og kunne iverksette mørkleggingen og villedingen på hjemmebane. Mediene var i hans lomme.

Først ble samfunnet lukket ned, og Trump-administrasjonen arbeidet på høygir med vaksinen. Big Pharma sørget for at den ikke kom ut før han var slått.

I takt med at vaksinenes effektivitet har vist seg ikke å holde hva som ble lovet, har presset økt for at selv barn må vaksineres. Det er noe som ikke stemmer. Også norske helsemyndigheter er blitt unnvikende.

Det store spørsmålet er: Hva inneholder vaksinen? Det er kommet frem sterke vitnesbyrd om hva den gjør med kroppen. Dette er ikke reaksjoner knyttet til ett symptom, men til en hel rekke. Vaksinen destabiliserer kroppen. Et annet trekk er at helsevesenet inntar en uinteressert rolle. Folk som blir syke, blir avskrevet. De ansatte rygger tilbake for å gå inn i noe som kan få store konsekvenser.

Så hva er det vi står overfor?

Ben Shapiro sier at venstresiden aldri kommer til å gi fra seg nakkegrepet på befolkningen. De kan stramme og slakke det som de vil. De har den ultimate begrunnelse: samfunnets helse. Derfor skal du la deg vaksinere.

Dette handler ikke primært om helse, men om makt og kontroll.

Hvorfor er det så få innen helsevesenet, byråkratiet og politikken som sier ifra? Dette vil de ikke være med på lenger.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.