Hovedstrømsmediene forkynner at jødene dreier mot ytre høyre. Bibis skyld. Det gir mediene noe å piske jødene med. Men kanskje de tar fundamentalt feil.

Hva er grunnen til at israelerne stemmer på listen til Religiøs sionisme? For venstresiden finnes det bare ett svar: Jødene dropper moralske hemninger – som liberalerne har definisjonsretten på – og dermed har liberalerne rett til å dømme dem. Det er en egen tilfredsstillelse ved å fordømme jøder for høyreavvik.

Men realiteten er en helt annen. Jødene går til høyre fordi regjeringen ikke har kunne tilby dem sikkerhet. Hvis jødene får valget mellom å bo i et jødisk hjem eller et formelt demokrati, så velger de sitt eget. Det kommer også europeerne til å gjøre.

Hvis de får sjansen.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.