Norge har markert utskipingen av norske jøder med M/S «Donau» til Auschwitz. Dét er det ikke så vanskelig å samles om. Det er verre med premissene. Det ble sagt to ting på NRK som i det ene tilfellet er løgnaktig og i det andre grovt villedende.

En norsk jøde sa at der man sprer hat mot jøder, går det også ut over andre minoriteter, les: muslimer. Vi vet alle hvem som truer jødene i dagens Europa. Ved å forkludre dette faktum, legger NRK sten til byrden for jødene. Hvorav over halvparten ikke tør stå frem eller leve som jøder.

I forbindelse med omtale av det jødiske miljøet i Tromsø ble det sagt at jødene var så integrert at jødiske kvinner giftet seg med norske menn. Men dette er utvanning av det jødiske. I USA er jødiske ledere alarmert over alle jøder som gifter seg med ikke-jøder og glir bort fra sin egen arv.

Det er blitt sagt at en slik oppsluking i det ikke-jødiske er som å gi Hitler en posthum seier. Det er den endelige løsningen.

Kanskje jødene kunne lære nordmenn noe om å bevare sin arv? Vi er langt færre enn jødene på verdensbasis, og nå som utlendinger i stort antall bosetter seg her, risikerer også vi utvanning og tap av identitet. Sjokkerende nok går noen av institusjonene som har til oppgave å bevare det norske, foran med å viske ut vår historie, våre verdier og vår identitet.

Identitet er ikke noe man kan ta av og på seg som en skjorte. Og hvis identiteten er borte, er det svært vanskelig å gjenreise den.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.