Politikerne har vedtatt strenge sanksjoner mot Russland, og næringslivet følger opp. Men man vil ikke ta konsekvensen og si opp olje- og gassavtalene. Så lenge energiavtalene løper, finansierer man krigen.

Kornprisen har gått opp 40 prosent på en uke, og prisene på mat vil følge etter. I denne situasjonen vil man at Yara sier opp avtalene med Russland om ingrediensene til kunstgjødsel. Den venstre hånden vet ikke hva den høyre gjør. Foreløpig holder Yara stand, men det er ikke sikkert de klarer det i det lange løp.

Vi er i en spiral på vei nedover.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.