Vi lever i spennende tider, og det er flere enn jeg som føler historiens vingesus over det som skjer i Iran og Kina. Men suset gjelder også reaksjonen som uteblir fra Washington.

Det går opp for oss at USA og Europa har slått inn på en kinesisk vei. Tegnene er mange: Lockdown, munnbindpåbud, vaksinepåbud og forbud mot å diskutere virusets opphav. Helsepersonell som ville tilby kjente behandlingsmedikamenter som hydroxychloroquine ble bannlyst, og mange fikk sin karriere ødelagt. Big Tech deltok i sensuren med liv og lyst. Det hvite hus gikk etter bestemte personer med stor innflytelse. Kobles dette til at Fauci & co. løy så det rant av dem og la press på mediene om ikke å rapportere sannheten om Kina og WHO, så har du en stygg sak.

Våre medier og politikere holder ennå fast ved Kina-narrativet. Derfor støtter de ikke folkene i Iran eller Kina. De har havnet på den andre siden. Fauci må avgi forklaring i en rettssak i USA, og han husker ingenting.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.