Det som gjør Tucker Carlson så populær er ikke bare at han byr på seg selv, men at han tar med seerne på en reise. De færreste tv-verter gjør det. De nøyere seg med saker og innslag. Hos Tucker er det snakk om noe mer. Han gir oss følelsen av at vi lever i historiske tider og han slår det inn litt hardere for hver gang.

I natt var nesten hele sendingen verdt å gjengi. Vi begynner med et innslag vi ikke tok med: Tony Blinken og FN-ambassadøren har bedt FN sende inspektører til USA for å granske landets påståtte rasisme. Sant, men absurd. Den verdensorganisasjonen som har bekjempet USA og som er full av landets fiender, skal granske republikken. Noe mer meningsløst skal man lete lenge etter. Dette er adskillige hakk verre enn Obamas unnskyldningstur på vegne av USA.

Samtidig har militæret involvert seg i å fly illegale migranter fra Texas og rundt i hele USA. Militæret skal forsvare landet. Nå brukes det til å svekke landet og skifte ut befolkningen. Det ligger et stort program bak denne trafikken.

Kartellene sørger for trafikken over grensen. Deretter overtar føderale myndigheter. Biden-administrasjonen og kartellene arbeider hånd i hånd. Det er som et plot fra en skrekkfilm. Ikke rart folk er svimeslått.

Vi kan allerede nå spekulere om hva som vil skje den dagen Demokratene mister flertallet, og det kan være bare et drøyt år unna. Det ligger et oppgjør og venter og Demokratene vet det. Hva slags krisemaksimering vil de ty til for å utsette eller komma unna?

I Foulton county viser såkalt rettstekniske undersøkelser at det ble svindlet med stemmene. Hva hvis det viser seg at Trump vant? Da vil presset for undersøkelser i andre delstater vokse og Biden vil bli stadig mer illegitim i mange velgeres øyne. Det kan oppstå en konstitusjonell krise. Feil president ble innsatt. Hvordan løser man en slik situasjon?

Mark Steyn mener Demokratene styrer mot borgerkrig. De flørter kontinuerlig med begrepet og det kan gå troll i ord.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.