Nasjonalgardesoldater ankommer Washington 16. januar. Foto: Jacquelyn Martin/AP/Scanpix

Tucker Carlsons sending i natt er den mest alvorlige han har hatt. Nå handler det ikke omadvarsler, men om en overtakelse av USA innenfra og en utpeking av MAGA-folket som terrorister.

Tucker spiller noen klipp fra anti-Trump-mediene som er blitt helt rabiate. En terrorekspert med erfaring fra Irak og Afghanistan, sammenligner Trump med Osama bin Laden. En kariasmatisk leder kan få tilhengerne til å gjøre hva som helst. Trump som knuste IS, blir nå sammenlignet med en jihadist-leder. Paralellen er klar: Dette vil kreve vigilante -holdninger fra mediene og politi og myndigheter i overskuelig fremtid. For sikkerhets skyld: Tidligere stabsjef for CIA-sjefen sier at trusselen er så farlig at militært personell må sjekkes og det kan kun skje elektronisk. En tidligere kongressrepresentant trekker inn hudfargen på Najonalgardesoldater og militære som er kalt til Washington.  Siden bare 20 prosent av hvite menn stemte på Biden, er det grunn til å tro at 80 prosent er motstandere. Blant dem kan man finne folk som er en sikkerhetsrisiko. Derfor må man granske hjerter og nyrer.

Tucker forstår at dette vil polarisere USA ytterligere og politisere militæret. Demokratene har skapt en myte om at Trump politiserte. Trump forsøkte å rette opp noe av skaden som Obama påførte institusjonene. Han har allerede politisert toppen av militæret. Nå skal det ensrettes nedover i rekkene helt ned til menige soldater.

Hvorfor? Fordi Biden og de som står bak ham vil være sikre på at geværmunningene peker riktige veien. Dernest: At soldatene skyter når de får ordre om det. Selv om det er deres eget folk.

Det er det grepet som Biden tar. Allerede nå, før han har tiltrådt.

Lesere spor om ikke det massive militære nærværet i Washington er under Trumps ledelse. Nei, det skjer gjennom militære som er håndplukket av Obama og generalene venter bare på at den rette sjefen skal overta.

De vet også at de er politiske generaler som ikke lenger tjener landet, men en korrupt elite. Med valgsvindelen har de gått over Rubicon. Det er ingen vei tilbake. Derfor er hysteriet om hvite høyreekstremister farlig. Det kan lett bli en selvoppfyllende profeti, og hvis ikke kan man hjelpe til: En offiser i Puerto Rico står og sier til soldatene at de skal møte Proud Boys som er noen farlige fyrer.

Målet er utpekt.

Under den andre TV-debatten sa Biden at Antifa er en ide, mens Chris Wallace og Biden kjørte Trump på Proud Boys.

Mediene har vært med på å bygge opp myten om hvem som er fienden. De har allerede blod på hendene.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂