Da han gikk av som president, advarte Dwight Eisenhower mot det militær-industrielle kompleks. Siden den gang har sikkerhetsapparatet vokst til et monster. Det er ikke de folkevalgte som bestemmer. Det er byråkratene, som ingen har valgt. Derfor ble Michael Flynn en trussel da han ble utnevnt til Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver. Flynn var en trestjerners general. Han visste hvordan systemet fungerte og hvor hundene lå begravet. Han måtte fjernes.

Tucker Carlsons intervju med Flynn er noe alle interesserte absolutt må få med seg. Flynn fremstår som en balansert, reflektert person med full oversikt og god hukommelse.

Under den kalde krigen besto presidentens sikkerhetsrådgivere, National Security Council,  av 45 personer. Dette var under Henry Kissingers virke som nasjonal sikkerhetsrådgiver. Man skulle tro at da den kalde krigen var over, ville antallet gå ned. Men under Obama var det 400 personer i NSC. De besto for en stor del av utsendinger fra andre etater som ville vite hva som foregikk i Det hvite hus, slik at de kunne beskytte sine interesser.

Flynn var en trussel mot dette systemet.

Krigene overseas var blitt en selvgående maskin som gjorde mange mennesker i Washington rike. Flynn var en trussel.

Han og Trump var enige om at den virkelige trusselen var Kina.

Kina sendte 100.000 studenter til USA hvert år. De hadde til sammen rundt 300.000 studenter i USA, som etter utdanningen søkte seg inn på lærlingplasser i den føderale regjering, universiteter, laboratorier, medier, nær sagt hvor som helst. De grabbet til seg det de kunne av patenter og kunnskap og tok det med tilbake til Kina. Systemet var helt ute av kontroll, for Obama og Biden så på Kina som en venn.

Hundretusenvis av arbeidsplasser var flyttet til Kina og hadde gjort selskaper og byråkrater ufattelig rike.

Trump og Flynn truet gullkalven.

Den dype staten, som er den konspirative siden av det som kalles the administrative state, vil beskytte sine interesser, koste hva det koste vil. Det var dét Trumps fire år demonstrerte. De var villig til å bryte alle regler og alle prosedyrer for å få ham fjernet. Men dermed måtte de vise ansikt, og det amerikanske folk oppdaget deres udemokratiske makt. De forsto at dette er et system som har satt seg over forfatningen og folket.

Under Biden har de erklært folket krig med politisk forfølgelse. De samme metoder som ble brukt mot Trump, brukes nå mot foreldre som kritiserer skoleledelsen, mot soldater som krever ansvar og er for patriotisme, og mot ansatte som vegrer seg for å ta vaksine.

Biden-regimet har erklært folket krig. De importerer et nytt folk i sør. Amnesti og rett til statsborgerskap ligger innbakt i superpakkene som ligger i Kongressen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.