Hvorfor brøler 50.000 mennesker «Fuck Biden!» i kor? Det er de avmektige som kjenner kraften i å være mange. Det er en kraft som bør skremme Biden-regimet, og som sikkert gjør det. Laura Ingraham likte det ikke. Men dette er uskyldig sammenlignet med hva Biden gjør mot amerikanerne og nasjonen: vaksinetvang, invasjon i sør, inflasjon og ødeleggelse av dollaren, nedleggelse av gass- og oljeindustrien og reduksjon av USA til en gjeldsnasjon. Folk forstår det. Ikke rart de skriker.

Stormløpet mot USA skjøt for alvor fart under Obama. Han sørget for å plassere sine folk på viktige poster, og derfra har de drevet revolusjonen innenfra. Trump var den store overraskelsen som de tror de fikk parkert med 6. januar. Men så kommer det for en dag at FBI lå bak. Det samme FBI som for noen uker lekket at det ikke forelå noen plan for stormingen av Capitol Hill. Det skjedde spontant. Dette var en viktig innrømmelse. Når NYTimes så i neste omgang røper at FBI hadde informanter med både før, under og etter 6. januar, begynner anklagene mot MAGA-folket å blekne. Også dette kan bli et stort nederlag for Demokratene.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.