Jyllands-Posten synes det er en god story at USA er blitt så polarisert at særlig venstreorienterte ikke vil date konservative. Antipatien er gjensidig, men ikke like kraftig fra konservativ side, hvilket JP overser.

Peter Thiel har derfor utviklet en datingapp, the Right Stuff, som lar konservative møtes. Det finnes tilsvarende apper for venstreorienterte.

Bakgrunnen er interessant: Folk som jobbet for Trump opplevde at kvinner vendte dem ryggen.

Ifølge John McEntee blev idéen til appen på genial vis undfanget, efter at Daniel Huff og hans kollegaer flere gange havde oplevet at blive siet fra, når de efter arbejdet i Det Hvide Hus mødtes med kvinder i Washington. Kvinderne ville simpelthen ikke date dem, fordi de arbejdede for Donald Trump, sagde John McEntee for nylig til BBC:

»Konservative i liberale områder bliver totalt diskrimineret. De bliver totalt isoleret og fremmedgjort,« sagde han.

JP forfølger ikke hvorfor kvinner lar seg så lett dupere til å tro at frigjøringen vinker på venstresiden. Har de ennå ikke oppdaget skyggesidene?

Noe den samme idealismen og avvisning av konservative preger Skandinavia. Konservative lider i stillhet.

Svaret på hvorfor kvinner lar seg forføre er ikke gitt i en håndvending.

Men det som fortjener oppmerksomhet er at FBI bruker også en datingapp til overvåking.

JP er litt brydd over å nevne er at folk som sier noe om 6. januar blir umiddelbart kontaktet av FBI og risikerer å åke inn.

Andre oplevede at blive spurgt om, hvad de mente om angrebet på Kongressen den 6. januar 2021. Ifølge den britiske avis The Independent skulle flere af brugerne angiveligt bagefter være blevet kontaktet af FBI.

Det skrev en af brugerne ifølge avisen i en online anmeldelse af appen:

»Okay, appen spørger om 6. januar. Harmløst, ikke? Jeg sagde, at jeg var der. Jeg er en patriot, det er derfor, at jeg er på denne datingapp (….) Jeg bliver ringet op af en FBI-agent samme dag,« skrev brugeren.

Dette er det klimaet justisdepartementet, DHS og FBI har skapt.

De følger en oppskrift: Overvåk og kartlegg og utsett konservative for så stort press at noen vil tippe. Da får liberale medier syn for sagn: Konservative er farlige mennesker.

Til slutt vil konservative være en utdøende rase.

Mission accomplished.

 

https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE15270884/politiske-datingsites-spreder-sig-i-usa/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.