Dagen åpner med en bombe fra Tucker Carlson: Google har finansiert coronaforskning i Wuhan gjennom Peter Daszak, en av skurkene i pandemisagaen. Det var nationalpulse.com som oppdaget linken. Google kan benekte så mye de vil. Dokumentene taler sitt tydelige språk.

Big Tech fører en informasjonspolitikk som ligger parallelt med Kinas: De har felles mål. Enten det gjelder vaksine, medisinering (hydroksyklorokin) eller sannheten om hvor viruset stammer fra. Dette siste er et mye større spørsmål enn om det var et dyremarked eller en laboratorielekkasje, for det har å gjøre med hvordan Beijing håndterte viruset fra start og fikk ryggdekning av WHO. Beijing angrep Trump da han innførte innreiseforbud fra Kina. Beijing ville at flyene skulle gå uhindret. Det finnes ikke noe annet svar på dette enn at Beijing ville at amerikanerne skulle bli syke.

Kampen for sannheten i Vesten føres av noen få. I USA fikk senator Ron Johnson bare med seg fire kolleger i et brev til FBI-sjef Christopher Wray med spørsmål om FBI sto bak «stormingen» av Kongressen 6. januar. Republikanerne har vist en skuffende mangel på civil courage helt siden George Floyd døde og egentlig under hele Trumps periode.

Den dype staten i USA har sine tentakler også inn i Norge. Overvåkingen av norske politikere som danskene avslørte er ikke blitt til noe.

Nå er det FBIs bruk av en kryptert app som fanger kriminelle som er havnet i norske rettssaler. FBI vil ikke legge frem bevisene og Høyesterett har godkjent at dette er i tråd med norske verdier.

Etter at Biden inntok Det hvite hus lot mediene og politikerne som om tingene var vendt tilbake til det normale. At det var ro igjen i USA. Det motsatte er tilfellet. Kriminaliteten har eksplodert.

I denne situasjonen er det Demokratiske politikere som vil dreie enda en omgang på skruen «defund th police». I tillegg vil de ta våpnene fra vanlige borgere slik at det bare er kriminelle som har våpen. Det blir resultatet.

Biden skal onsdag holde en tale om den voksende kriminaliteten og trolig kommer han til å gå inn for at folk mister våpnene.

Vi begynner å få the perfect storm, sier politisjefen i Miami.

I mens dere venter på at videoen skal prosessere ferdig, abonner på Doc TV på Rumble: https://rumble.com/DocTV.

Sendingen vil gå på YouTube med direktechat senere, kl 22:00.