YouTube-kanalen Wolves And Finance gjennomgår myra Biden-familien sitter fast i og hvordan de stadig synker dypere. Men det virkelig sjokkerende og nye er at de avslører at ikke bare Biden-familien, men også Christopher Wray, sjefen for FBI, er korrupt og løper Kinas ærend.

I mars kunne NTB melde at «en styrtrik venn av Steve Bannon» var arrestert.

USA har pågrepet en styrtrik kinesisk forretningsmann som har nære bånd til president Donald Trumps tidligere rådgiver Steve Bannon.

Ifølge det amerikanske justisdepartementet har Guo Wengui underslått nærmere 11 milliarder kroner som enten var gaver til organisasjoner viet kritikk av regimet i Beijing eller ved å lure folk til å investere i selskap han eide.

Blant selskapene er GTV Media, som ble ledet av Steve Bannon. Guo skal også ha pleid omgang med flere andre sentrale skikkelser i kretsen rundt Trump.

Ifølge amerikansk påtalemyndighet har store beløp gått til luksusvarer som en yacht, en drøyt 4.600 kvadratmeter stor villa i New Jersey, en Ferrari sportsbil til 38 millioner kroner, en spesialbestilt Bugatti sportsbil og to madrasser som kostet 390.000 kroner hver.

Eiendomsbaron

Guo Wengui slo seg opp som eiendomsbaron i Kina, men flyktet fra landet i 2014 da han ble anklaget for svindel og korrupsjon. Han ble siden en frittalende kritiker av Kinas president Xi Jinping og kinesiske myndigheter, som han anklager for omfattende korrupsjon.

Fire år etter at han forlot Kina ble han også siktet for omfattende hvitvasking i Hongkong. Han er etterlyst av kinesiske myndigheter.

Amerikansk påtalemyndighet har også etterlyst Je Kin Ming, som har samarbeidet tett med Guo.

Milliardbeslag

I 2021 påla amerikanske finansmyndigheter Guo å betale tilbake drøyt 5,2 milliarder kroner til investorer i GTV Media.

Siden er det tatt beslag i verdier for drøyt 6,8 milliarder kroner fra Guo og Je, og onsdag ble det tatt ut siktelse mot dem for en rekke tilfeller av svindel med verdipapirer, banksvindel, hvitvasking og forsøk på å hindre at myndighetene fikk innsyn.

– Uredelig investeringssvindel gjør uskyldige mennesker til ofre og skader publikums tillit til finanssystemenes integritet, sier FBIs assisterende direktør Michael Driscoll. (NTB-AFP) 15. mars, kl 20.53

Men ifølge Wolves And Finance blir Guo holdt i fangenskap fordi han vet for mye om Bidens korrupsjon og forræderi mot USA. Normalt vil en økonomiforbryter bli sluppet ut mot kausjon. De to kinesiske politimennene som ble arresterte på Manhattan for å drive et kinesisk fengsel på amerikansk jord, slapp ut etter tre dager. Men Guo sitter inne. Han bruker sin formue på å styrte regimet. Han er fiende No.1 for Beijing og ved å holde ham innesperret gjør Wray Kina en tjeneste.

Til gjengjeld får han rundelig betalt. Han tjener 6 millioner dollar i året, seks ganger over gjennomsnittlig advokatlønn.

Wray jobbet for advokatselskapet Kings & Spalding. Det finnes en håndfull av disse i Washington som er maktsentra. Før gikk politikere som gikk av til tenketanker. Nå går de til advokatselskaper. Perkins Coie arrangerte produksjonen og kjøpet av drittpakken om Donald Trump.

Wikipedia er nå totalt integrert med den nye sikkerhetsstaten. Om Guo heter det:

Guo has been using an online misinformation network to promote the use of unproven treatments for COVID-19 as well as pushing conspiracy theories about vaccines developed by Pfizer and Moderna.[17]

Det er et faktum at FBI har gjort alt for å beskytte Biden-familien. I den grad at det sliter alvorlig på det amerikanske folkets tillit til det føderale politi.

Kan det være at Wray og FBI selv har svin på skogen og derfor nekter å utlevere materiale som Kongressen har krav på?

I så fall arbeider FBI sammen med Kina mot kinesiske varslere og dissidenter.

Det er et mørkt perspektiv, men kampanjen mot Trump bekrefter at FBI tar store risker for å beskytte Biden-familien og ramme Trump.

FBI har mistet omdømmet hos et flertall av amerikanere.

Men ikke hos NTB og norske medier. Ingenting i dekningen avslører at anklagene mot Trump kan være falske.

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.