Utsnitt av stillbilde fra video som angivelig viser Hunter Biden idet han røyker narkotika mens en ukjent person med rødlakkerte tånegler betjener ham med føttene.

Videoer og fotografier som angivelig viser Hunter Biden i intime øyeblikk, er lørdag blitt offentliggjort på nettet hos den kinesiskspråklige videoplattformen GTV, tilhørende et selskap grunnlagt av Donald Trumps tidligere rådgiver Steve Bannon og den kinesiske milliardæren Guo Wengui, som lever i eksil i USA.

Foruten bilder av seksuell aktivitet, også ledsaget av røyking av noe som ikke er vanlige sigaretter, inneholder materialet anklager om at Joe Biden er «100 prosent kontrollert av det kinesiske kommunistpartiet» i samsvar med planer for destabilisering av USA kalt henholdsvis BGY og 3F.

Det er ikke klart om billedmaterialet kommer fra Hunter Bidens datamaskin, skriver Daily Mail.

En tekst mot slutten av den ene videoen forkynner at det kinesiske kommunistpartiet bruker sexvideoer av vestlige politikere, berømtheter og deres familier som pressmiddel med sikte på å skaffe seg makt over landene deres.

Steve Bannons GTV-partner Guo Wengui er etterlyst av kinesiske myndigheter, som anklager ham for svindel, bestikkelser og utpressing. Selv sier Wengui at han måtte flykte fra Kina etter å ha anklaget kinesiske statstjenestepersoner for korrupsjon, skriver Daily Mail.

Offentliggjøringen av bildene kommer etter avsløringen av e-poster til Hunter Biden som tyder på at hans far Joe misbrukte sin makt i tiden som visepresident for å hjelpe sønnen med hans forretninger i Ukraina.

Joe Biden har hele tiden sagt at alt sammen er en drittpakke, og hverken bekreftet eller avkreftet noe av det som er kommet frem om datamaskinen som skal tilhøre sønnen.

Litt over en uke før presidentvalget i USA reiser offentliggjøringen spørsmål om hvorvidt enda mer potensielt kompromitterende materiale for Biden-leiren vil fortsette å komme dryppvis i tiden frem til 3. november – samt hva slags virkning dette vil få på valgkampen.