En video fra 2019 med Hunter Biden og en prostituert er kommet den britiske avisen Daily Mail i hende. Hunter Biden filmet seg selv mens de hadde sex og fortsatte filmingen som fanget opp samtalen som fulgte. På videoen hører man Biden fortelle at russiske narkolangere stjal laptopen hans i Las Vegas sommeren 2018 for å bruke innholdet til utpressing.

I 2018 tilbrakte Hunter Biden 18 dager i Las Vegas på et gigantisk narko- og fyllekalas, og beveget seg fra hotellrom til hotellrom som kostet opp til 10.000 dollar per natt.

Dette er den tredje laptopen som presidentens sønn har mistet. Den første ble som kjent overlatt til en IT-forretning for reparasjon, og den andre ble konfiskert av føderale agenter, men senere returnert til ham. Det antas at alle tre laptopene inneholder sensitiv informasjon om preseident Joe Biden så vel som ydmykende og flaue videoer, bilder og meldinger om og fra Hunter Biden.

Til den prostituerte sier Hunter Biden:

‘They have videos of me doing this,’ sa han og refererte til filmingen av sex som de nettopp hadde avsluttet. ‘They have videos of me doing crazy f***ing sex f***ing, you know’

Da sex-videoene til Hunter Biden ble publisert på nettet via et kinesisk selskap, ville ikke Joe Biden bekrefte eller avkrefte om noe av det som kom frem var fra sønnens datamaskin.

I videoen som Daily Mail har publisert, bekrefter Hunter Biden det selv.

I desember 2020 ga Joe Biden klar beskjed til media: Jeg er stolt av sønnen min!

Venstresiden ser ut til å akseptere absolutt alt fra Hunter Biden, for i deres woke-verden er alle ofre.

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂