Joe Bidens glideflukt inn i de dementes verden har vært synlig lenge, men Demokratene og MSM har tiet. Tre uker før presidentvalget slapp New York Post nyheten om Hunter Bidens laptop. Igjen ble nyheten aktivt fortiet. Nå, vel en måned etter at Biden flyttet inn i Det hvite hus er det ikke lenger mulig å skjule demensen og dekadansen.

Sist uke brøt Sky News Australia MSMs selvpålagte taushet rundt Bidens mentale helse. Vi publiserte videoen tidligere denne uken. Men allerede i april i fjor advarte den norske professoren i psykiatri, Fred Heggen, om at Biden åpenbart var dement. Noen dager senere skrev redaktør Hans Rustad denne saken:

En amerikansk liberal elite står foran undergangen

Natt til torsdag kom også andre i MSM etter, først i Politico, så hos Hannity på Fox News. Torsdag kveld virker det som om det kun er Document som har videreformidlet denne nyheten i Norge:

Demokrater ber Biden gi fra seg atomkodene, stoler ikke på hans dømmekraft

Hva så med Hunter Bidens laptop og bevisene på hans dekadanse? Jo, der var det den store britiske avisen Daily Mail som onsdag brøt tausheten som hittil har rådet i MSM.

Hunter Bidens sex- og narkoliv avslørt i detalj

Hans Rustad og Geir Furuseth gir deg nyheter og analyser du ikke finner maken til i MSM.

Gå ikke glipp av Dagsorden! Vi er på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her:

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.