Ikke misforstå tittelen! Biden-familien er ikke ubestikkelige, de spiller rollene som Al Capone og hans mafia gjorde i filmen ved samme navn fra 1987. Dessverre bidrar permafrosten som rår i amerikanske (og norske) hovedstrømsmedier til at dette ikke når ut i den norske offentligheten. Les, se og del!

At Hunter Biden mottok en diamant verdt 80.000 dollar, og at han fikk et tilbud om en «gave» på 30  millioner dollar, fra Kina, burde ha fått Stortingets utvidede utenriks- og konstitusjonskomité til å samles til krisemøte umiddelbart. På dagsordenen burde det stå: – Kan vi stole på Biden-administrasjonen?

Det skjer selvsagt ikke, og siden filmen om den korrupte Biden-familien ennå ikke er laget, gir vi i stedet leserne noen drypp av hva som foregår over there. For oss som ikke er avhengige av CNN og andre korrupte medier, fosser det nemlig inn med nyheter om krigen som pågår i USA, hver eneste dag.

Her et klipp fra Fox News.

 

Avsløringene om Biden-familiens utrolige samrøre med Kina er mer eller mindre totalt fortiet i norske hovedstrømsmedier. De er mer opptatt av å beskytte sine egne velgjørere, enten det nå er den norske staten ved dens pressestøtte eller den kommende, EU-finansierte nyhetsredaksjonen i Brussel, enn å formidle avsløringer fra USA.

Ingen i norsk presse har bedre oversikt over dette enn Documents redaktør Hans Rustad. Derfor oppfordrer vi dere lesere til å lese saken og se videoen han publiserte mandag kveld. Vi garanterer at du vil få litt ekstra adrenalin i kroppen, noe som muligens kan frigjøre endorfiner som i sin tur gjør det lettere å holde ut med den mediale permafrosten som gjør at vi ikke lenger kan puste fritt i dette landet.

#La meg puste

Biden-familien solgte ut USA til Kina

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.