Hunter Bidens forretninger med korrupte forretningsmenn og politikere i Russland, Kasakhstan, Romania, Ukraina og Kina kommer for en dag. Russlands rikeste kvinne, Jelena Baturina, investerte 40 millioner dollar i et investeringsfond for eiendom i USA. Baturina hadde emigrert til London etter at hennes og mannens (Jurij Lusjkov, Moskvas borgermester) grådighet ble for mye selv for Dmitrij Medvedev.

The $40 million Baturina invested into the fund reportedly flowed from a Swiss company she owned named Inteco Management AG, which is a plastics and construction giant that made Baturina a Russian oligarch and the richest woman in Russia in 2012, Forbes reported.

Det er allerede kjent at Baturina betalte Hunter 3,5 millioner dollar for «tjenester», trolig for å hvitvaske penger og sette dem inn på en konto i USA, der Baturina var svartelistet.

Men vel så interessant er Joe Bidens forhold til paret. Dette var på en tid da Joe var visepresident. Hvis det kan bevises at Hunter solgte adgang til Joe Biden, kan Biden senior stilles for retten.

Hunter sopte inn penger. Han satt i styret for gasselskapet Burisma og tjente 80.000 dollar i måneden.

Da pappa Joe gikk av, ble lønna kuttet til det halve.

Hunter pleide å ta med sine forbindelser til Cafe Milano i Washington, og ved to anledninger ble det tatt bilder.

 

Det er Daily Mail som nøster opp Hunters forretninger. Sakte men sikkert veiver de ham inn, og han drar med seg faren ned.

 

Breitbart

 

Kjøp billetter til Document-møtet i Ulsteinvik her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.