President Joe Biden mister stadig tillit. En ny meningsmåling viser at de fleste amerikanske velgere tror Joe Biden konsulterte familiens forretninger. En stor andel mener også at Hunter Biden har solgt «innflytelse og tilgang» til presidenten.

Hele 62 prosent av registrerte velgere mener altså Joe Biden spilte en rolle i familiens tvilsomme forretningsvirksomhet, viser en meningsmåling fra Rasmussen. Bare en tredjedel av de som svarte på undersøkelsen sa at de ikke trodde at Joe Biden var involvert i familiens forettninger med det kinesiske kommunistpartiet (CCP).

Meningsmålingen ble besvart av 1000 sannsynlige, registrerte velgere, og ble utført i månedsskiftet august/september.

En tilsvarende måling i april viste at 58 prosent trodde Joe Biden spilte en rolle i familiens forretninger. Seksti prosent sa de trodde at Hunter Biden hadde solgt «innflytelse og tilgang» til presidenten.

Breitbart skriver:

Meningsmålingen kommer etter at overveldende bevis tyder på at Joe Biden har vært involvert i familiens forretningsavtaler siden 2012, da han var visepresident. Joe Biden og hans stab har hevdet syv ganger at Joe Biden ikke har deltatt i familiens virksomhet, men 17 tilfeller viser noe annet.

– Jeg har aldri snakket med sønnen min om hans utenlandske forretninger. Her er det jeg vet – jeg vet at Trump fortjener å bli etterforsket, hevdet Joe Biden i 2020.

Noen dager sa han at det hele var en svertekampanje, og at hans sønn aldri hadde tjent noen penger fra Kina.

Hunter Bidens berømte laptop har tekster som indikerer at faren mottok 50 prosent av Hunters utbetalinger i en periode på 30 år.

“I hope you all can do what I did and pay for everything for this entire family for 30 years,” Hunter texted his daughter. “It’s really hard. But don’t worry, unlike Pop [Joe], I won’t make you give me half your salary.”

Hunter Biden er hovedtemaet i den nye filmen My Son Hunter, som Document allerede har omtalt.

Filmen om Hunter viser Biden-familiens potensial som krim-underholdning

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.