En gang pleide man å betegne enhver sittende amerikansk president som lederen av den frie verden. Nå ledes Vesten av en mafioso, og hele politikken hans går ut på å berike seg selv og familiesyndikatet hans.

Det har lenge vært et mysterium hvordan det er lyktes Joe å bli styrtrik når han har vært i offentlig tjeneste helt siden han forlot universitetet med dårlige karakterer.

Etter at Hunter Bidens tidligere forretningspartner Devon Archer mandag forklarte seg for kontrollkomiteen i Representantenes hus, er enhver tvil forduftet. Biden-bandens mange penger er tjent ved å selge ut amerikanske interesser til enhver korrupt slyngel som ville betale for Joes tjenester. Og Hunter har vært mellommann.

Demokratene har prøvd alle mulige krumspring for å benekte det innlysende. Først påstod Joe Biden at han aldri hadde snakket med sønnen sin om forretningene hans. Så prøvde Joes pressetalskvinne Karine Jean-Pierre på snedig vis å endre forklaringen til at presidenten aldri hadde drevet forretninger sammen med sønnen.

Dette forsøket på å få amerikanerne til å glemme Joes tidligere påstand, falt imidlertid uheldig ut, og etter Archers forklaring har Dan Goldman, et demokratisk medlem av Representantenes hus, måttet innrømme at Joe Biden i sin tid som visepresident deltok i mange samtaler mellom Hunter Biden og hans utenlandske forretningsforbindelser, men det var utelukkende av høflighet, og for øvrig snakket de kun om været.

«Det er ikke noe å finne her», lyder stadig den offisielle forklaringen fra Demokratene – samtidig som Demokratens håndgangne menn i justisdepartementet og FBI brukte alle triks for å få Donald Trump dømt for et eller annet.

Uheldigvis for Demokratene tror ikke de fleste amerikanere på løgnene deres.

Meningsmålingsinstituttet Rasmussen har nettopp offentliggjort en måling som ble gjort før Devon Archer vitnet i Representantenes hus. Respondentene, som var utvalgt blant sannsynlige velgere, altså folk som sannsynligvis vil stemme, ble stilt dette spørsmålet: «Hvor sannsynlig er det at Joe Biden ulovlig hjalp til med å skjule sin deltagelse i sønnen Hunters utenlandske forretninger?»

Seksti prosent fant det enten meget sannsynlig (45 %) eller i noen grad sannsynlig (15 %), og 61 prosent mener at Biden-skandalen er alvorlig, herunder 44 prosent som sier at den er meget alvorlig.

Det er ikke bare katastrofale tall for Biden og Demokratene, men i like stor grad for de etablerte mediene, som gjennomgående har fortiet Biden-klanens korrupsjon og utsalg av amerikanske interesser.

De etablerte mediene er åpenbart ikke så mektige som de tror, og man kan bare håpe at de innser at de har slått inn på en farlig kurs med sin ensidige og Biden-vennlige dekning av amerikansk politikk.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.