New York Post-journalist Miranda Devine, som skrev boken «Laptop from Hell», har fått tilgang til et dokument som viser at Hunter Biden betalte Joe Biden 49.510 dollar i månedlig husleie fra mars 2017 til februar 2018.

Dokumentet, med tittelen background screening test – forespørsel om bakgrunnssjekk – er bevis på at Hunter betalte sin far nesten 6 millioner kroner i leie totalt i månedene etter at Joe Biden forlot sin rolle som visepresident i januar 2017.

Presidentens sønn, som er under FBI-etterforsking for kriminalitet knyttet til skatter og våpenkjøp, merket av en boks på dokumentet som indikerte at han eide Delaware-hjemmet der klassifiserte dokumenter ble lagret på det tidspunktet. Mange stiller spørsmål om hvorfor han betalte husleie i en bolig som han angivelig eide, skriver Radar Online.

Det er også blitt kjent at Joe Bidens skatteoppgjør for 2017 viser at han mottok bare 19.800 dollar i husleie det året, og i 2018 hadde han ingen leieinntekter, ifølge skattemeldingen.

Hunters advokatfirma, Owasco PC, er også oppført på det dokumentet som nylig dukket opp som en enhet den 52 år gamle forretningsmannen eide i 2018.

Republikaneren James Comer, som leder House Oversight Committee, har nylig startet en serie undersøkelser av Biden-familien. Han mener at mange av Hunters «mistenkelige bankoverføringer» som en gang ble flagget av amerikanske banker, involverte Owasco PC.

Som RadarOnline.com tidligere rapporterte, kommer denne avsløringen bare dager etter at det ble avdekket at president Biden har lagret klassifiserte dokumenter fra sin tid som visepresident både på sitt personlige kontor og inne i garasjen tilhørende Delaware-boligen.

James Comer sendte inn en formell forespørsel i helgen om å få tak i besøksloggene fra president Bidens Delaware-residens for å fastslå hvem som hadde tilgang til de hemmeligstemplede dokumentene som nylig ble hentet ut fra eiendommen.

Ifølge Comer har Husets tilsynskomité mange spørsmål angående de hemmeligstemplede dokumentene som er funnet i president Bidens besittelse, og komiteen er klar til å undersøke feilhåndteringen av klassifiserte dokumenter som reiser spørsmålet om hvorvidt    presidenten har satt USAs nasjonale sikkerhet i fare.

Secret Service, som sørger for sikkerhet ved Bidens Delaware-hjem, avslørte nylig at de ikke fører besøkslogger ved den personlige boligen, og derfor er det ingen logger som skal overleveres til Comer.

I årevis har bankoverføringer vært det foretrukne verktøyet for hvitvaskere, skriver Breitbart. For å redusere risikoen for finansinstitusjonene, blir mistenkelige bankoverføringer over $ 10.000 flagget for gjennomgang. Banktransaksjoner som involverer mer enn $ 10.000, skal også rapporteres til skattemyndighetene, Internal Revenue Service.

Videre overvåkes alle internasjonale overførselsbetalinger, som dem til James og Hunter Biden, av Office of Foreign Assets Control, for å sikre at pengene ikke er en del av korrupte forretningsordninger.

Hunter Biden avslørte i en tekstmelding fra 2019 til datteren sin at familien har en ordning der Joe Biden mottar halve lønnen til sønnen:

– Jeg håper dere alle kan gjøre det jeg gjorde og betale for alt for hele denne familien i 30 år, beskrev Hunter i tekster til datteren sin. – Det er veldig vanskelig. Men ikke vær bekymret, i motsetning til Pop [Joe], vil jeg ikke få deg til å gi meg halve lønnen din.

Utah-advokaten Brett Tolman mener at Biden-familiens betalingsrutiner kan avsløre kjernen i et etablert forretningsforetak som kan handle om racketeering, altså økonomiske forbrytelser.

Sweden House ligger i Georgetown og er bygningen hvor Hunter Biden leide kontorlokale da han og familien drev lugubre forretninger med CEFC, et kinesisk energiselskap. Det var på samme tiden da han leide farens hus. Den svenske ambassaden og andre kontorer holder også til i Sweden House.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.