Hunter Biden burde vært fengslet, og hans far sendt på sykehjem. Den utrolige historien om familien Biden pipler langsomt frem. Sannheten lar seg ikke stoppe, selv om makten forsøker. Historien sier mye om hvor forkvaklet og normløst USA har blitt. Norsk normløshet er også med.

Selv om Hans Rustad og Geir Furuseth gikk litt vill i bibelhistorien i innledningen til kveldens sending, er tittelen ikke mindre dekkende av den grad.

Sodoma og Gomorra er de bibelske navnene på to førhistoriske byer som skal ha ligget ved sørenden av Dødehavet. Ifølge første Mosebok, kapittel 18–19, førte innbyggernes gudløshet og ugjestmilde oppførsel til at Jahve så seg nødt til å ødelegge byene med ild og svovel. Bare Lot og hans nærmeste familie fikk anledning til å unnslippe. (Store norske leksikon)

Sendingen tar selvsagt utgangspunkt i Hans Rustads kommentar av i dag. Den leses, og ta dere også tid til å se videoen som ligger i saken.

Hunter river familien med seg, og kanskje USAs elite

Her er to sitater fra saken Hans skrev. De blir diskutert i sendingen, men de fortjener å bli lest, nettopp fordi sannheten må frem i lyset:

I en film spør en russisk trafficked heroinavhengig jente Hunter hvordan han tør å filme seg selv med crack, når han er visepresidentens sønn. Hun var mer opptatt av nasjonal sikkerhet enn visepresidentens sønn, kommenterer Maxey.

Det hører med til historien at flere e-tjenester sitter på kopier av Hunters laptop. En av dem er Mossad. Mossad har også sine svin på skogen, men de forblir tro mot sin oppgave: å beskytte Israel mot dets fiender. Hva hvis Israel oppdager at de ikke lenger kan stole på USA? Man skal ikke se bort fra at forbrødringen med sunni-statene har et slikt aspekt.

Se våre daglige sendinger på YouTube og Rumble. Dagsorden har premiere kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider,  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her kl. 21.00:

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.