Hadde amerikanske velgere visst hva de de har fått vite det siste døgnet, ville kanskje enda flere enn 74 millioner amerikanske velgere stemt på President Trump. Sammen med de store gammelmediene, satte Big Tech en stopper for det. Nyheter som før presidentvalget ble avfeid som konspiratoriske, er nå frigitt. Dagsorden gir deg sammenheng.

Mediene er i dag blitt aktører i en kamp på godt og vondt. Dette er en kamp som også vanlige norske mediekonsumenter lider under, enten de har oppfattet det, eller ei.

  • Hvem skrev om laptopen Hunter Biden, Joe Bidens gjenlevende og kokain-snortende sønn glemte igjen hos en datareparatør sommeren 2019?
  • Hvem skrev om at det var pussig at denne forretningsmannen med et mildt sagt unormalt forbruk av prostituerte og illegale substanser, skulle fly til Ukraina og Kina med sin far, visepresident Joe Biden, for å gjøre forretninger?

Svaret er enkelt:

Nesten ingen. Historien(e) kom i New York Post og hos noen få andre sannhetssøkende, som for eksempel Tucker Carlson. I all beskjedenhet kom den også her på Document.

Big Tech setter foten ned: Ingen får avsløre en korrupt presidentkandidat. – Vi bestemmer

Dette skrev vi midt i oktober.

Men nå, når sannhetene ikke lenger kan holdes vekke fra sannhetssøkende folk og medier, strammer Big Tech til skruen til enda et hakk: –Bort med alle som bruker våre plattformer til å påstå at valget i USA ikke gikk riktig for seg!

I dagens sending tar Geir Furuseth seerne med på en sammenhengende, men langt fra fullstendig, gjennomgang av sammenhenger mange vil at vi ikke skal se.

Et stikkord her er The China Files, som vi skrev om torsdag morgen, men som her blitt satt inn i en sammenheng. God fornøyelse!

 

Følg med på Dagsorden, på Facebook, på YouTubeRumble og PodBean! Søk opp Document.no og abonnér eller lik, slik at du ikke går glipp av nyheter sett og satt i sammenheng!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.