Canadas statsminister Justin Trudeau nyter stor popularitet hos liberalere verden over med sitt ungdommelige dandy-image. Avsløringene om at han hoppet til køys med det kinesiske kommunistpartiet og inviterte kinesiske styrker til å trene i Canada, samtidig som to canadiske borgere ble holdt som gisler i Kina, kan kanskje rokke litt ved dette imaget. The China Files er dynamitt, i så måte. Foto: Rebel  News

Onsdag kveld ble det kjent at den canadiske statsministeren Justin Trudeau inviterte kinesiske styrker til å trene på vinterkrig i den canadiske villmarken, samtidig som to canadiske borgere ble holdt som gisler av kineserne. Trudeau skal ha blitt rasende da hans egne generaler avlyste øvelsen, meder Rebel News.

SECRET MILITARY DOCUMENTS: Trudeau invited Chinese troops to train at Canadian military bases

Justin Trudeau invited China’s People’s Liberation Army (PLA) to send its troops for cold weather training at CFB Petawawa in Ontario — and Trudeau raged at the Canadian Armed Forces (CAF) for cancelling the training after China kidnapped Canadian citizens Michael Spavor and Michael Kovrig.

This is only one of many bombshell revelations in The China Files, a 34-page access to information document released by the Trudeau government to Rebel News, seen below.

Documents that normally would have been completely blacked out by government censors were instead greyed out — the documents remain completely readable. Rebel News has chosen to black out a very small portion that would otherwise compromise the safety of an individual.

Hu og hei

Grundig og tålmodig journalistisk arbeid av Ezra Levant og Rebel News (en canadisk nettavis som selvsagt karakteriseres av MSM som «ytre høyre») ligger bak avsløringene som har fått navnet The China Files. Alle 36 sidene er tilgjengelige på nettstedet, men først må hukommelsen friskes opp med litt bakgrunn:

I desember 2018 ble Huaweis økonomiske toppsjef Sabrina Meng pågrepet i Canada, etter en begjæring fra amerikanske myndigheter., som mente Huawei ved Meng hadde brutt sanksjonsbestemmelsene mot Iran. I billedteksten skrev Hans Rustad:

Sabrina Meng kan bli et navn som går inn i historien. Kun USA tør å be om utlevering av en toppsjef i Huawei som attpåtil er datter av grunnleggeren.

Meng Wanzhou, også kjent som Sabrina Meng, kan bli et navn som går inn i historien. Kun USA tør å be om utlevering av en toppsjef i Huawei som attpåtil er datter av grunnleggeren. Foto: Alexander Bibik/ Reuters/ NTB

Kina reagerte sporenstreks, på klassisk vis, med rå makt:

Kina har arrestert 13 canadiere etter at Huawei-direktøren ble tatt i Canada

Resten kan dere lese dere opp på. Meng er ennå ikke utlevert til USA, men med disse avsløringene åpnes et nytt kapittel i vestlige lederes kneling for kinesiske interesser.

For to dager siden skrev South China Morning Post denne artikkelen:

US under Biden could reboot Canada-China ties by dropping Meng Wanzhou extradition, Canadian ex-officials say

Speaking at a webinar on Canada’s China policy on Monday, they voiced hope that Joe Biden’s administration could drop the US extradition request for Meng Wanzhou, chief financial officer of Chinese firm Huawei Technologies, in exchange for Beijing releasing two detained Canadians.

But they also said Canada should take a firmer stand on China.

The Wall Street Journal reported on Friday that US prosecutors had discussed a deal with Meng’s lawyers that could allow her to return to China. Meng was arrested two years ago in Canada on a US warrant, accused of bank fraud related to violations of US sanctions against Iran.

“I hope that we can call upon Joe Biden to assist Canada. Could they drop the extradition request for Madam Meng? Rather than charge her personally, [the US could] charge Huawei criminally, that is normally what the practice has been in these types of sanction cases,” said John Baird, who was Canada’s foreign minister from 2011 to 2015.

Pinlige avsløringer

The China Files er på 36 sider, og trender torsdag på Twitter som den mest leste saken i Canada. Hele dokumentet på 36 sider er å finne her. Av andre avsløringer i dokumentet kan nevnes:

  • Disgraced cabinet minister Catherine McKenna jetted to China for a three-day conference just months after the two Michaels were taken hostage
  • Trudeau sent nearly 200 CAF personnel to Wuhan in October of 2019 to participate in the Military World Games, a propaganda bonanza for China diplomatic reports that China is using its “belt and road” negotiations to demand that countries drop human rights complaints if they want trade deals
  • Chinese use of a smartphone app to track Uyghur Muslims in Xinjiang
  • Bureaucrats bizarre protocol of referring to accused fraudster and Huawei CFO Meng Wanzhou as “Ms. Meng”, but refusing to even mention the two Michaels by name

Rebel News har her levert et stykke fremragende journalistikk, med en begrunnelse vi bare kan slutte oss til:

Som en offentlig tjeneste publiserer Rebel News dokumentene i sin helhet i håp om at andre journalister vil fortsette å låse opp sannheten om hvordan Trudeau vender Canada bort fra våre demokratiske allierte og mot verdens største diktatur.

Vi vil hevde at avsløringene ikke bare er av vesentlig interesse for folk på det nordamerikanske kontinentet, men også for sannhetssøkende folk og medier i Norge.

Som et eksempel på dette har vi mottatt en rekke tips om Trudeaus tale til FN i september i år. Mange vil ha det til at den er et bevis på den globale elitens plan om å bruke pandemien til å lage «The Great Reset». Vi sier ikke at så er tilfelle, men med disse avsløringene vil ikke spekulasjonene avta, snarere tvert imot, uansett hvor mye mediene forsøker å avfeie tankene som konspirasjonsteorier. Slik som her, fra Agence France Presse (AFP):

Social media posts are sharing a video of Canadian Prime Minister Justin Trudeau addressing the United Nations in September and using it to justify a baseless conspiracy theory about a plan by global elites to control the population and bypass democracy using the Covid-19 pandemic as an excuse. While the video is authentic, Trudeau is referring to well known, non-binding international initiatives to address global challenges accentuated by the pandemic.

Innlegg på sosiale medier deler en video av den kanadiske statsministeren Justin Trudeau som henvender seg til FN i september og bruker den til å rettferdiggjøre en grunnløs konspirasjonsteori om en plan fra globale eliter for å kontrollere befolkningen og omgå demokrati ved å bruke Covid-19-pandemien som en unnskyldning. Selv om videoen er autentisk, viser Trudeau til kjente ikke-bindende internasjonale initiativer for å takle globale utfordringer som pandemien har forsterket. (AFP Factcheck)

Her er det duket for nye runder med avsløringer.

Les også:

Kinesisk penetrering av USA og Wall Streets kollaborasjon

Følg med på Dagsorden, på Facebook, på YouTubeRumble og PodBean! Søk opp Document.no og abonnér eller lik, slik at du ikke går glipp av nyheter sett og satt i sammenheng!

Document trenger din støtte for å kunne bringe flere slike nyheter og analyser du ikke finner i andre norske medier!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.