Et uidentifisert flygende objekt er observert i stor høyde over Canada. Dette melder både Global News og CNN. North American Aerospace Defence Command (NORAD) skal ha bekreftet dette. Objektet er nå skutt ned.

NORAD confirmed in a statement that they “have positively identified a high-altitude airborne object over Northern Canada.”

Det er ikke kjent hva slags objekt det er snakk om, men det er mye mindre enn den store kinesiske ballongen som nylig ble skutt ned utenfor kysten av South Carolina.

Fredag skjøt USA ned et nytt objekt i luften over Alaska. Dette objektet beveget seg i en høyde på 40.000 feet og var mye mindre enn spionballongen. Men Det hvite hus ville denne gangen ikke ta noen sjanse.

Det ikke kjent om objektet som nå er identifisert, har sammenheng med objektet som ble skutt ned på fredag.

På litt over en uke har tre objekter beveget seg over amerikansk og kanadisk luftrom. Den første ballongen er identifisert som en kinesisk spionballong.

Oppdatering:

Det uidentifiserte objektet som ble observert flygende over Canada, er skutt ned.
Dette bekrefter Canadas statsminister Justin Trudeau.

– Jeg beordret nedskyting av et uidentifisert objekt som krenket canadisk luftrom. NORAD skjøt ned objektet over Yukon. Både canadiske og amerikanske fly ble sendt ut, og objektet ble skutt ned av et amerikansk F-22, skriver statsministeren i en Twitter -melding lørdag.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.