På hvilken planet befinner Det hvite hus seg? Karine Jean-Pierre virker fjern og kunnskapsløs, og klarer selv ikke noe så enkelt som å uttale navnet på nabolandet Canada korrekt.

Dette skriver Jenny Holland om i en artikkel i Spiked. Jean-Pierres uttalelser på mandagens pressekonferanse fikk Holland til å reagere. På spørsmål om de omtalte ballongene som har inntatt amerikansk luftrom uttalte hun følgende:

– Again, there is no indication of aliens or extraterrestrial activity with these recent takedowns.

Dette var trolig et forsøk på å rydde opp etter uttalelsene til general Glen VanHerck søndag. VanHerck er øverste sjef for NORAD (the North American Aerospace Defense Command), som er en felles militær kommando mellom Canada og USA som overvåker trusler fra sjøen og luftrommet.

VanHerck har under briefinger om de uidentifiserte flyvende objektene nektet å utelukke muligheten for at de nedskutte objektene stammer fra aliens.

Admittedly, I did not have ‘alien invasion’ on my bingo card for 2023.

Politico hadde følgende overskrift: «UFO fever grips Washington.»

Hva i all verden er det som foregår? spør Holland.

I suppose I’ll feel a bit silly if the aliens prove to be real, but I am sceptical to say the least.

Uansett hvem som står bak disse UFOene, så ville det hjulpet hvis Det hvite hus virket å ha kontroll. Men Biden-regimet har ikke kontroll på noe som helst.

Jean-Pierre fikk det forståelige spørsmålet: Hvorfor skjøt et amerikansk jagerfly ned et objekt i luftrommet over Canada?

Svaret var haltende, selv om hun startet bra.

– Because it’s part of NORAD.

Så stoppet det opp for henne, da hun skulle utdype hva NORAD faktisk er.

– There is… the NORAD is part of like a… part of uhh… it’s a…It’s what you call a coalition… a consortium…

Heldigvis fikk hun hjelp av journalisten.

– A pact of nations?

– Exactly. We did it, clearly, in step with Canadia (sic).

Hun klarer altså hverken å forklare hva NORAD er, eller å uttale Canada korrekt.

Er dette de «grown-ups» regimemediene snakket om da Biden ble valgt? Som John Fetterman, som har lagt seg frivillig inn for behandling for «klinisk depresjon?»

Regimemediene ignorerer flausen til Jean-Pierre, selvsagt. Akkurat som de ignorerer miljøkatastrofen en togulykke i Ohio kan ha ført til. For disse Trump-hatende mediene så er den sjokkerende inkompetente Biden-administrasjonen uten mangler.

Massive utslipp av giftige kjemikalier etter togulykke i Ohio

Norske medier finner sin virkelighet i MSNBC og CNN. Det kunne nesten vært morsomt, men konsekvensene er for store, for skremmende.

Holland lette etter nyheter om ulykken i East Palestine hos New York Times. Hun fant en liten notis langt nede på siden, under viktige saker som  A brief history of hating my face  og What the world can learn from gay-straight friendships.

Inkompetansen til de som styrer verdens mektigste nasjon ser ikke ut til å få mye oppmerksomhet fra den liberale pressen.

Dette får Holland til å minnes teksten i sangen av den amerikanske komponisten Stephen Sondheim.

But where are the clowns?
Quick, send in the clowns,
Don’t bother, they’re here.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.