Fox News skriver at de kan motbevise pressesekretær Karine Jean-Pierres påstand om at ingen medlemmer av Biden-familien var til stede i Det hvite hus i dagene som førte til oppdagelsen av en pose med kokain i vestfløyen.

Ifølge Fox News’ presserapport fra fredag ​​30. juni holdt Biden en tale i Roosevelt–rommet den ettermiddagen, og dro ikke fra Det hvite hus til Camp David før klokken 18:34, sammen med førstedame Jill Biden, Hunter Biden og Hunters sønn Beau Biden.

Jean-Pierre hevdet imidlertid fredag ​​da hun svarte på en reporters spørsmål om kokainen tilhørte et medlem av Biden-familien at de ikke var til stede i Det hvite hus den dagen:

– De var ikke her fredag. De var ikke her lørdag. De var ikke her søndag. De var ikke her mandag. De kom tilbake på tirsdag. Så å stille det spørsmålet er faktisk utrolig uansvarlig.

Jean-Pierre ble irritert og nektet å snakke mer om saken:

– They were not here Friday. They were not here Saturday. They were not here Sunday. They were not even here Monday. They came back on Tuesday. So to ask that question is actually incredibly irresponsible. And I’ll just leave it there, she said.

En kilde fortalte Fox News Digital torsdag at Secret Service fortsatt ikke har noen mistenkte i etterforskningen rundt kokainen, og at det ikke var klart om den skyldige noen gang ville bli funnet.

Hans Rustad har skrevet om saken, og siterte en tidligere FBI-agent som nå jobber for grensekontrollen, Mark Morgan, som sa at det ville ta 30 minutter å finne den skyldige. Hvis man vil.


Les også:

Var det Hunters kokain?

Nick Freitas, en republikansk politiker har fundert over hvem sitt kokain det var .




 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.