Ingen medlemmer av Det hvite hus blir stilt til ansvar for noe. Ikke presidenten og hans sønn Hunter Biden, og heller ikke personen som la igjen en pose med kokain i vestfløyen. Nå viser det seg at heller ikke presidentens hund Commander straffes, selv om schäferhunden har bitt Secret Service-agenter minst ti ganger.

Paul Bedard skriver om saken i Washington Examiner.

Judicial Watch mottok 194 sider med dokumenter fra Sikkerhetsdepartementet (DHS) som avslører at Joe Bidens schäferhund Commander har angrepet Secret Service-agenter ti ganger mellom oktober 2022 og januar 2023. Dokumentene inkluderer ikke mulige nylige hendelser.

Dokumentene, som består av e-poster mellom agenter, viser faren de står overfor bare ved å gå tur med hunden som ikke er trent. Den belyser også problemet at Biden og hans familie har unnlatt å ta kontroll over situasjonen. What else is new.

– Hvis det ikke var hunden deres, ville han allerede ha blitt avlivet … helsikes klovnen trenger munnkurv, skriver en Secret Service-agent i en e-post innhentet av Judicial Watch.

– If it wasn’t their dog he would already have been put down — freaking clown needs a muzzle, one Secret Service agent’s email obtained by Judicial Watch said.

E-postene beskriver volden til Biden-familiens kjæledyr og presidentens manglende bevissthet om hundens dårlige vaner. En e-post avslørte at Biden slapp hunden sin fra båndet og at den umiddelbart bet en Secret Service-agent. En annen beskrev hvordan førstedame Jill Biden ikke kunne kontrollere hunden.


Paul Bedard beskriver noen av angrepene. Den engelske versjonen kan leses her:

Den 3. november 2022 beskriver en agent hvordan hans kollega ble angrepet av Commander. Hunden bet agenten to ganger, et bitt i øvre høyre arm og det andre på låret. Agenten fikk medisinsk behandling på stedet, men ble senere transportert til sykehuset.

Den 5. november viser en e-post en samtale mellom agenten som ble bitt og en kollega:

Kollega: – Går det bra? Det er helt sprøtt den dumme hunden – jeg himler med øynene.

Offer: – Benet og armen min gjør fortsatt vondt. Han bet meg to ganger og løp mot meg to ganger.

Kollega: – What a joke – hvis det ikke var hunden deres ville han allerede ha blitt avlivet – helvetes klovn trenger munnkurv – håper du kommer deg.

Den 3. oktober 2022 beskriver en agent at Commander bet han i underarmen da han gikk den daglige turen med hunden gjennom Rose Garden. Det var ikke et alvorlig bitt, men han måtte likevel få en doktor i Det hvite hus til å se på det.

Den 26. oktober 2022 skrev en agent til overordnede at Commander viste ekstremt aggressiv oppførsel den dagen. Hunden hadde kommet stormende mot ham. Førstedamen klarte ikke å kontrollere kjæledyret sitt som fortsatte å sirkle rundt ham. Han skrev at han tror det er bare spørsmål om tid før en agent blir angrepet eller bitt, og la til at den ville ha bitt ham hvis han ikke reagerte som han gjorde.

Den 11. desember 2022 ble en agent angrepet på plenen utenfor Det hvite hus etter at Joe Biden slapp hunden fra båndet. Skadene inkluderte et bitt i venstre underarm som resulterte i blåmerker og omtrent 1 1/2 cm kutt – og et bitt i høyre hånd på tommelen, noe som resulterte i et 1 cm kutt.

Den 24. desember 2022 rapporterte en agent at da Biden-familien kom tilbake fra tennispaviljongen, bet Commander ham i venstre underarm mens han holdt døren oppe for dem. Han bemerker at heldigvis hadde han på seg flere lag med klær, så det etterlot ingen merker.

Samme dato viser en kraftig redigert e-post med emnelinjen Matters of extrem concern, hvor en overordnet beskriver alvorlige bekymringer angående schäferhunden og samtaler han har hatt med tjenestemenn som har vært involvert i hendelser med Commander.

En e-post fra 2. januar 2023 beskriver en hendelse hvor en sikkerhetsetterforsker som så på en alarm som gikk av ved Bidens’ Wilmington Lake House ble angrepet av hunden da vakten åpnet inngangsdøren. Commander presset seg gjennom døren og bet ham på nedre høyre side av ryggen hans. Hunden ville ikke slippe tak før en annen person fikk dratt hunden vekk.

Biden-familien hadde to schäferhunder. Den andre hunden, Major, var også aggressiv og ble sendt vekk i fra Det hvite hus. Det er usikkert hva som skjedde med hunden.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.