Under rettsmøtet i Wilmington, Delaware, denne uken kom Hunter Biden kjørende med en hel kortesje av Secret Service-biler. Hele seks biler. Men pappa Joe har nektet sin fremste motkandidat Robert F . Kennedy Jr. beskyttelse av Secret Service. Det er høyt spill

Hans far ble drept av palestineren Sirhan Sirhan under et valgmøte i 1968. Hans onkel ble drept i Dallas i 1963.

Likevel har leder av Department for Homeland Security, Alejandro Mayorkas, bestemt at Kennedy ikke trenger beskyttelse.

Biden skylder på at programmet for beskyttelse av kandidater ikke trer i kraft før 120 dager før valget. Det er det obligatoriske programmet. Men Robert Kennedy har særlige behov. Da kan man søke. Det har Kennedy gjort og søknaden som normalt skal ta to uker, tok 88 dager.

Men beskyttelsen Secret Service gir Joe Bidens sønn viser at det er forskjell på folk.

Secret Service leier et hus ved siden av Hunters i Malibu, California, til 30.000 dollar i måneden.

Leder av Secret Service er en politisk oppnevnt. Kimberley A. Cheatle, som nylig avsluttet etterforskningen av kokainen som ble funnet i vestfløyen av Det hvite hus i et rom som er strengt kontrollert. Det ville ikke vært vanskelig å funnet ut hvem som etterlot kokainet, men det kunne vært politisk sensitivt.

Nylig kom det frem at Bidens schäfer Commander har bitt ti Secret Service-agenter. Presidentfamilien har ikke kontroll på hunden.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.