USAs justisdepartement har tatt ut ni nye tiltalepunkter om skatteunndragelse mot Hunter Biden, sønnen til president Joe Biden, meldte NTB den 8. desember. Alle de store avisene i Norge kopierer og limer saken som gir oss minst mulig informasjon om de alvorlige tiltalene.

For Hunter er ikke Donald Trump Jr.

NTB skriver at det er den første straffesaken mot et barn av en sittende amerikansk president.

Det er ganske oppsiktsvekkende med tanke på at USA har hatt 46 presidenter siden 1789, da George Washington ble valgt til Amerikas første president.

Men vi skal synes synd på Hunter for han har lenge slitt med stoffmisbruk forteller liberale medier oss, som NRK i juni:

– Sonen til Joe Biden har innrømt å ha kjøpt våpen i ei tid der han misbrukte narkotika, i tillegg til to skattelovbrot. Advokaten viser til ein uroleg periode og seier at Hunter ser fram til å kome seg vidare:

– Eg veit at Hunter meiner det er viktig å ta ansvar for feila han gjorde i ein periode med uro og avhengigheit i livet hans.

Født inn i en dysfunksjonell, korrumpert familie

Hva om feilene til Hunter Biden ikke skyldes misbruk av narkotika? Hva om hans dårlige moral og sviktende dømmekraft er et produkt av å være født inn i en dysfunksjonell, korrumpert familie som skyr ingen midler for å skaffe seg makt, rikdom og berømthet?

Som hans far, Joe Biden.

Historiker og politisk kommentator Victor Davis Hanson beskrev dette så godt i en syv minutter lang monolog på YouTube som ble publisert på Document i august: – Biden er den verste presidenten på 100 år.

Hanson avslører en mann med dårlig moral og sviktende dømmekraft som hele sitt liv har sluppet unna med alt – uten en eneste konsekvens, det være seg for rasisme, sexisme, korrupsjon eller å lyve om folk og ødelegge deres liv.

Det er Biden familien i et nøtteskall. De slipper unna alt, uten en eneste konsekvens. Og det er ikke bare Hunter og Joe som har Biden privilegium. Det er flere lovløse i den dysfunksjonelle klanen og vi kan med sikkerhet si at aldri har det vært en mer kriminell førstefamilie.

Vi har heller aldri opplevd en førstefamilie som har vært så beskyttet av media. Spesielt med tanke på at Victor Davis Hanson har rett: – Biden er den verste presidenten på 100 år.

Vi som leser Document vet allerede mye om Joe og Hunter Bidens korrupsjon og kriminelle handlinger. Her ser vi på resten av familien som viser at det er så greit å være en Biden,  for domstolene og pressen vil beskytte dem samme hva de gjør.

Ashley Biden, datteren til Joe Biden

I 1999 ble Ashley Biden arrestert for besittelse av marijuhana da hun var student ved Tulane University. Da var Joe Biden senator i Kongressen og representerte delstaten Delaware. Politiet i New Orleans bekreftet den gang at hun var arrestert for narkotika, men ingen domfellelse ble registrert i rettsprotokollene.

I 2002 ble Ashley arrestert etter slagsmål og flaskekasting utenfor en bar i Chicago. Hun skal ha kommet med alvorlige trusler mot politiet og hindret dem i å utføre jobben deres. Anklagene mot Ashley frafalt. Da hadde Joe Biden vært senator i 30 år.

Ti år senere da Biden var visepresident sirkulerte det en video på internett som viser en kvinne som ligner Ashley og som sniffer kokain på en fest. Joe Biden nektet å kommentere rapportene, og det var ingen juridiske konsekvenser.

I 2020 fant en kvinne dagboken til Ashley i et hus i Florida som senere ble solgt til Project Veritas for 40 000 dollar. I dagboken forteller hun at hun var hyperseksualisert i ung alder. Hun hadde sex med venner i ung alder og dusjet med faren sin da hun var jentunge. Det var sannsynligvis ikke passende, la hun til.

Saken ble fort feid under teppet av de liberale og da hun er medlem av Joe Bidens crime family gikk Justisdepartementet etter de som solgte boken til Veritas. I fjor erkjente Aimee Harris og Robert Kurlander seg  skyldig i konspirasjon for å ha transportert stjålet eiendom (dagboken) mellom delstater som har en maksimumsdom på 5 års fengsel.

I denne videoen avslører Megyn Kelly Joe Bidens bisarre oppførsel, og snakker om da han og datteren tok upassende dusjer sammen og Joes trakassering av kvinner og unge jenter.

Det er så greit å være en Biden, sier Megyn, for pressen vil beskytte dem samme hva de gjør.

Joe Bidens bror, Francis Frank Biden

I 2003 ble Frank Biden arrestert for å ha puttet to DVD-er fra en Florida Blockbuster ned i buksene. Han var 49 år gammel på det tidspunktet. Biden dukket aldri opp til et planlagt rettsmøte og statsadvokaten nektet å straffeforfølge broren til senatoren fra Delaware.

Frank Biden hadde mer alvorlige skrammer med loven. Samme året som han stjal fra Blockbuster ble han tatt i fyllekjøring og fikk seks måneders prøvetid. Biden ble arrestert et år senere for å ha kjørt med suspendert førerkort, men unngikk igjen fengsel ved å tilbringe tre måneder på en avvenningsklinikk.

Alle disse lovbruddene skjedde tre år etter at han ble funnet ansvarlig da en person døde på grunn av hans handlinger.

Dødelig fyllekjøring uten konsekvenser

I august 1999 leide Frank Biden en Jaguar XK8 cabriolet i San Diego sammen med 25 år gamle Jason Turton. Frank var da 43 år gammel. Fartsgrensen var 55 km/t, men Biden ba angivelige Turton kjøre på – punch it – og i 130 km/t kjørte de på Michael Albano som gikk etter veien. Albano, som var enslig far, døde momentant og vitner sa at Biden ba Turton om å kjøre vekk fra åstedet. Andre passasjerer i bilen sa at de hadde alle drukket alkohol.

Broren til presidenten ble funnet delvis ansvarlig for døden til den 38 år gamle Albano og ble saksøkt av familien. Han ble dømt til å betale en million dollar i erstatning til Albanos to døtre – men har aldri betalt en krone

Den døde mannens familie tryglet Joe Biden i 2008 som da var visepresident for å få broren til å betale erstatningen, men ble fortalt at han var pengeløs.

Foto: Skjermbilde Daily Mail.

Caroline Biden, Joe Bidens niese

I august 2019 ble Caroline Biden arrestert i Lower Merion Township, Pennsylvania, for å ha kjørt i påvirket tilstand, uten førerkort, og kolliderte med et tre. I stedet for fengsel fikk hun fem måneder med prøvetid. Arrestasjonen ble aldri offentliggjort.

At hun slapp så lett unna fortsetter en lang familietradisjon, skrev New York Post den gang:

Medlemmer av familier til Joe Biden som bryter loven, unngår alltid fengselsstraff. The Post fant minst åtte andre straffesaker som involverte the Bidens og resulterte i et «klask over fingrene.»

The walk-free plea continues a long Biden family tradition of avoiding jail time. A Post investigation in July found at least eight other busts of Bidens resulted in wrist slaps.

Caroline er datteren til James Biden Sr., Joe Bidens yngste bror. I september 2013 ble hun dømt for å ha slått en NYPD-betjent i leiligheten hun bodde i i Tribeca, New York. Politiet ble tilkalt etter en krangel hun hadde med romkameraten om ubetalt husleie. Saken ble henlagt etter at Caroline takket ja til anger management – sinnemestring på godt norsk.

I 2017 ble hun tatt for å ha brukt mer enn $110 000 på et stjålet kredittkort – over en million kroner. En domfellelse for alvorlig forbrytelse – felony conviction – ble senere nedgradert til en mindre siktelse for småtyveri. Hun unngikk fengselsstraff.

Det var en del av en sweetheart deal som hennes advokater fikk gjennom, skrev New York Post den gang. En gunstig avtale om straff vi kjenner fra Hunter Bidens straffesaker.

Caroline hadde pilleflasker med carisoprodol og lorazepam i bilen, som begge er reseptbelagte legemidler som regnes som narkotika for andre. En blodprøve bekreftet at disse og andre stoffer var i systemet hennes på tidspunktet for krasjet.

På den tiden kjempet onkel Joe mot Donald Trump for presidenttittelen og domstolene i Pennsylvania tok usedvanlig lang tid med å behandle saken. Carolines rettssak ble holdt 4. november – en dag etter presidentvalget.

En talsperson for retten insisterte på at datoen ble automatisk generert og tidspunktet etter valget var tilfeldig. Likely story, som de sier i USA.

En person som er siktet for å ha tatt en annen persons kredittkort regnes som grovt tyveri og en klasse E forbrytelse i New York. Straffen for denne forbrytelsen varierer fra 1,5 til 4 år i delstatens føderale fengsel.

Caroline Biden som stjal over en millioner kroner walked, for hennes onkel er Joe Biden. Hun er som Hunter og resten av Biden klanen. Et produkt av å være født inn i en dysfunksjonell, korrumpert familie som skyr ingen midler for å skaffe seg makt, rikdom og berømthet og som hele sitt liv har sluppet unna med alt – uten en eneste konsekvens.

Joe Biden’s niece in court over $100k credit card scam – DailyMailTV.

Biden-familien eier ikke skrupler

Hanson sa blant annet om Joe Biden:

– Hvis han vil lyve om hvordan sønnen hans døde og hevde at han døde i Irak, hva annet vil han kunne tenkes å gjøre?

– Hvis en mann vil lyve om hvordan hans kone døde for å ærekrenke en uskyldig lastebilsjåfør. Hva annet ville han ikke gjort?

Ingen lovløse i familien til Biden ser ut til å eie skrupler. Lastebilsjåføren Curtis Down ble ødelagt for livet etter at han var involvert i ulykken som drepte Joe Bidens kone og lille datter. Mens Curtis sørget over at han var involvert i en ulykke som tok to liv, brukte Biden historien til egen vinning og beskyldte ham for å være full, noe han ikke var. Han ble heller ikke tiltalt for skyld i ulykken. Curtis Down døde i 1999.

Datteren hans forteller at etter hans død ble familien utsatt for rykter og hets da Biden fortsatte å offentlig si at alkohol var grunnen til ulykken. Ikke overraskende forsvant politirapporten, men dommeren som var involvert i saken sa at Curtis Down ikke hadde drukket alkohol.

Til slutt måtte Biden innrømme at historien han hadde spredt var falsk. Da var mannen allerede død og hans rykte for alltid ødelagt.

Det er president Joe Biden. En mann med dårlig moral og sviktende dømmekraft som hele sitt liv har sluppet unna med alt – uten en eneste konsekvens, det være seg for rasisme, sexisme, korrupsjon eller å lyve om folk og ødelegge deres liv.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.