Forrige uke skrev Document at analyse viser at det hvite pulveret som ble funnet i vestfløyen av Det hvite hus, var kokain. Var det Hunters kokain? spurte Hans Rustad:

– Mistanken går i retning Hunter Biden. En tidligere FBI-agent som nå jobber for grensekontrollen, Mark Morgan, sier at det ville ta 30 minutter å finne den skyldige. Hvis man vil.

Hvis man vil, ja. Vi kan nå med nesten sikkerhet si at hvis det var Hunter Bidens kokain, vil vi aldri få vite det. I hvert fall ikke så lenge hans far okkuperer Det hvite hus. Brandon har venner in all the right places, og beskytter sin sønn til sin døyande dag.

Det gjenstår å se om han vil beskytte mistenkt nummer to, som er ingen ringere enn hans visepresident, Kamala Harris. Skulle han spørre sin hengivne kone Dr. Jill om hva hun synes, hadde hun nok sagt det samme som hun sa etter debatten med Joe under valgkampen: Harris should ‘go f–k’ herself.

Ny sesong av «West Wing» bedre enn forventet

Den nye sesongen av «West Wing» ser ut til å bli enda mer spennende enn den forrige. Fans av den kritikerroste serien basert på virkelige hendelser hadde aldri trodd at visepresidenten med den fengende latteren skulle bli involvert i kokain-gate, en skandale ingen har sett maken til siden forrige uke.

Men nå er det flere pålitelige kilder som kommer ut med konspirasjonsteorier om at kokainet var Kamalas. MSNBC var de første som hintet om at det kunne være hennes. Den ultraliberale nyhetskanalen har sin egen skandaløse historie med narkotika, da halve Amerika hevder at alle som jobber der, går på LSD. Derfor navnet MSLSD.

Flere norske journalister bruker dem som kilder. Need we say more?

Was Hunter Framed?

Men først sjekker vi The Washington Beacon som spør: Was Hunter Framed? Ble Hunter lurt?

Mens Det hvite hus fortsetter å endre sin historie, dukker en annen mistenkt opp i Det hvite hus’ kokainskandale, skriver Andrew Stiles. Hvor høyt går konspirasjonen?

Skjermdump Washington Free Beacon.

Vi er ikke sikker på om det er satire eller fakta fra The Beacon, men Stiles er nesten sikker i sin sak:

Harris har en problematisk historie når det gjelder kokain. Hun kakler av og til som en cokehead. Narkotikaen ble funnet i nærheten av kjøretøyet hennes. Tilfeldigheter?

Foto: Skjermdump Washington Free Beacon.

Stiles har gjort grundig detektivarbeid og gir oss detaljer

Hva skjedde:

Nye bevis åpner muligheten for at president Joe Bidens voksne sønn Hunter, en kjent narkoman, ikke var ansvarlig for kokainen som ble oppdaget i Det hvite hus søndag.

New evidence raises the possibility that President Joe Biden’s adult son Hunter, a known drug addict, was not responsible for the cocaine discovered at the White House on Sunday.

En annen mistenkt har dukket opp mens Biden-administrasjonen fortsetter å revidere historien sin angående plasseringen av de ulovlige stoffene.

A second viable suspect has emerged as the Biden administration continues to revise its story regarding the location of the illegal drugs.

Avgjørende fakta:

Det hvite hus hevdet først at kokainen ble funnet i et svært trafikkert område av Det hvite hus hvor besøkende som tar turer i West Wing blir bedt om å legge fra seg mobiltelefonene sine. Det var en løgn.

The White House initially claimed the cocaine was found in a highly trafficked area of the White House where «visitors taking tours of the West Wing are instructed to leave their cellphones.» That was a lie.

Narkotikaen ble faktisk funnet i et svært sikkert område i Det hvite hus, nær det som kalles The Situation Room, et sted der average Joe’s (bortsett fra presidenten) ikke har tilgang, og som også tilfeldigvis er i nærheten av der visepresidentens kjøretøy er parkert.

Marc Thiessen, den eneste konservative journalisten som får lov til å jobbe i Washington Post, trodde aldri han ville oppleve at de fant kokain nær The Situation Room. Vet han ikke at dette er en dramaserie? Chris i kommentarfeltet har gjort seg opp sine egne meninger.


Who dunnit? spør Stiles – hvem har gjort det?

Kokainens nærhet til visepresident Kamala Harris’ kjøretøy reiser noen urovekkende spørsmål hvis vi ser på hennes historie angående narkotikasaker da hun var øverste påtaleansvarlige i San Francisco, skriver Stiles.

Harris’ politiske karriere tok nesten slutt etter en kokainrelatert skandale i 2010, da en dommer i delstaten California avgjorde at Harris unnlot å dele informasjon hun var pålagt å avsløre til forsvarsadvokater. Det handlet om en laboratorietekniker som ble tatt for å ha stjålet kokain fra laboratoriet, muligens forurenset bevis og vekket bekymring for hundrevis av saker.

Harris ble irettesatt av statsadvokaten, og tvunget til å avvise omtrent 1000 narkotikarelaterte saker, hvorav mange allerede hadde resultert i domfellelser.

Minor stuff, sa en sikker Joe da han så at hun sjekket alle boksene. Minoritet og kvinne. You’re hired.

Stiles har et fjell av bevis

Stiles har ifølge ham selv funnet et fjell av bevis på at det kan være Kamalas hvite pulver. Hun var kjæreste med advokat Willie Brown, som gjorde alt han kunne for å forsvare en velstående kokainlanger i San Francisco som var tiltalt for handel med hundrevis av kilo av det ulovlige stoffet.

Brown var også ordfører i San Francisco og har innrømmet å ha styrket Harris’ karriere ved å utnevne henne til høyt avlønnede stillinger i Californias statlige kommisjoner. Hun var som kjent øverste påtaleansvarlige i San Francisco, og nå visepresident og grense-tsar for president Biden.

Hva hun gjorde til gjengjeld for Brown, kan vi bare forestille oss, men det er ikke tilfeldig at Barack Hussein Obama kalte Kamala the best looking attorney general in the country – den best utseende statsadvokaten i landet.

MSNBC kaster Kamala under bussen for a beskytte Hunter?

Kokainhistorien i Det hvite hus har tatt massevis av vendinger de siste dagene, skriver Anthony Brian Logan. Av en eller annen merkelig grunn ble Kamala Harris kastet inn i kampen og under bussen.

– For some odd reason, Kamala Harris got thrown into the fray and under the bus.

Han skriver at MSNBC sendte et segment der de fant det nøyaktige stedet hvor stoffet ble funnet. Denne plasseringen var i et helt annet område av Det hvite hus enn det som opprinnelig ble rapportert. Som skrevet ovenfor, var det var i nærheten av situasjonsrommet, i kjelleren i vestfløyen:

Logan ser ut til å tro at MSLSD kaster Kamala under bussen for å beskytte Hunter:

– Mens et MSNBC-anker beskrev kjelleren i West Wing, nevnte hun at inngangen var i nærheten av der visepresidenten parkerer bilen sin. En helt unødvendig og irrelevant detalj i historien, med mindre formålet var å kaste Kamala Harris under bussen for å beskytte den mest åpenbare mistenkte: Hunter Biden.

– While an MSNBC anchor described the basement of the West Wing, she mentioned that the entrance was near where the Vice President parks her vehicle. A completely unnecessary and irrelevant detail to the story, unless the purpose was to throw Kamala Harris under the bus in order to protect the most obvious suspect – Hunter Biden.

Breaking News om kokain-gate

Mens denne artikkelen skrives, kommer nyheten om at Secret Service har avsluttet etterforskningen av kokain funnet i Det hvite hus, og slo fast at de ikke var i stand til å identifisere hvem som sto bak hendelsen på grunn av «mangel på fysisk bevis».

Hvis man vil, ja. For de som tror på Secret Services konklusjon, kan vennligst kontakte oss, da vi har tomter til salgs i sumpene i Everglades.

White House cocaine probe closed by Secret Service.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.