Hvis Gavin Newsom var visepresident, ville Joe Biden allerede ha forlatt Det hvite hus. Hans eskalerende demens er synlig for alle. Men når alternativet er Kamala Harris, så nøles det. For hun er minst like ille som presidenten, mener Victor Davis Hanson.

Newsom er ikke akkurat noen solstråle selv, og skandalene i California, hvor han er guvernør, står bokstavelig talt i kø. Enten på hullete motorveier, eller i kø for å forlate den skakkjørte delstaten.

Men Newson kan uttale en hel setning uten at han høres ut som en idiot. Han kan formulere seg, og har vel heller ikke vist spesiell interesse for småjenter.

Hanson skriver i en kommentar i American Greatness at alle nå har vennet seg til Kamala Harris’ middelmådighet. Personlig syns jeg han er litt for mild når han beskriver Harris som middelmådig. Men siden hun er kvinne, og påstår at hun er svart, så er hun nesten umulig å bli kvitt av et demokratisk parti marinert i woke-kulturen.

Dermed blir Demokratene sittende fast med Biden.

The presence of the now predictable mediocrity of Kamala Harris and the impossibility, given her race and gender, of removing her, for now is about all that keeps a cognitively declining Biden still in office. The Left fears what she could do as president to the Democratic Party; conservatives are terrified of what she could do to the country.

Hunter Bidens mange skandaler gjør ikke akkurat situasjonen bedre. Hanson mener at Biden-familiens kriminalitet er forstått, men allikevel ignorert av Demokratene, siden de ikke har noe reelt alternativ. Biden som president er ikke bærekraftig, men siden det eneste alternativet akkurat nå er Harris, oppstår det en Catch 22.

Indeed, the Harris problem explains some of current Democratic strategy.

Kamala Harris blander Sør-Korea og Nord-Korea

Lekkasjer og økende rykter fra innsiden om Bidens demens bekrefter portrettet av en ofte forvirret president som publikum nå kjenner så altfor godt. Demokratene ønsker å kvitte seg med Biden, men ingen ønsker Harris som president, noe som også viste seg ved hennes elendige resultater i primærvalgene i 2020.

So the Harris dilemma explains a lot: finding a way to keep her out of current power until Biden somehow finishes his first term, and thus letting the Democratic 2024 primary candidates organically abort her presidential aspirations.

Men denne strategien skaper noen problemer, ifølge Hanson.

Kan Biden virkelig fullføre sin første termin? I så fall kreves det at Bidens stab gjør noen tiltak som ikke passer seg for en amerikansk president.

Man må redusere arbeidsdagen til Biden ned til 2–3 timer per dag.

Biden må holdes unna fotomuligheter med unge jenter som han sikkert har en ekkel måte å være i kontakt med, slik vi har sett mange eksempler på.

I tillegg må man ikke slippe Biden opp på en talerstol med en teleprompter for å vise at han ikke kan lese og formulere seg korrekt selv med teknologisk hjelp. Du vet: «Vladimir» Zelenskyj og «Irak-krigen» i Ukraina.

Pressekonferanser må unngås, slik at man slipper å se Biden skjelle ut journalister og snakke uforståelig gibberish.

Så er det Hunter Biden. Hvordan kan man slippe en velkjent «crack head» inn i Det hvite hus, for så å oppdage kokain inne i West Wing for første gang i historien?

Kanskje man frykter all informasjonen Hunter sitter med, som trolig kan felle hele Biden-klanen og deres korrupsjon?

Of course, they fear Hunter’s recklessness, addictions, and greed—but more perhaps his ability to take down the entire Biden clan should they distance themselves too far from him or leak that the family’s corrupt schemes were birthed by the fall-guy Hunter alone.

Ingen tror egentlig på Joe Biden lenger når han påstår at han ikke har kommunisert med sin sønn om alle millionene av dollar han har tilegnet seg fra fremmede makter. Dette dreier seg kanskje ikke bare om korrupsjon, men også om forræderi, skriver Hanson.

Selling influence to foreign-government related enterprises is, of course, not just bribery but perhaps treason as well.

Biden har endret USAs utenrikspolitikk ved å ignorere muligheten for at Wuhan var opprinnelsen til covid-19, eller ved å tolerere at Kina sender spionballonger over amerikanske landområder. Fortsatt snakker Biden-regimet om et partnerskap med Kina.

Trump ble stilt foran en riksrett for å stille spørsmål til en utenlandsk leder (Zelenskyj) om Biden-familiens korrupsjon, uten å stanse overføringer til Ukraina. Men Biden stilte et ultimatium om at en ukrainsk statsadvokat skulle miste jobben, hvis ikke ville all bistand avsluttes. Dette har Biden skrytt av, og det ligger på YouTube.

Biden burde avsettes, men siden Kamala Harris er ekstremt upopulær, så er dette et garantert nederlag for Demokratene i det neste presidentvalget. Derfor trenger Biden andre utfordrere. Newsom har jo antydet at han er klar, men planen hans dreier seg nok mer om 2028.

Dessverre for Demokratene har de marinert seg selv i woke, og derfor er det nesten umulig å fjerne presidenten og visepresidenten.

How odd that the Left knows that both the current President and Vice President should not be in either job after 2024; and yet its own prior pandering and rank politicking have made both almost impossible to remove.

Dette burde være åpent mål for Trump og Republikanerne fram mot valget i 2024. Men som vi vet: Det er vanskelig både å forutse og stole på amerikanske valg.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.