Biden-regimet er så sjokkerende hjelpesløst at ingenting egentlig sjokkerer lenger. Men historiene om de uidentifiserte flygende objektene over amerikansk luftrom tar idiotiet mot et nytt nivå.

Det startet med at Biden lot noe som senere ble definert som en kinesisk spionballong sveve over USA i dagsevis. Fordi man fryktet at rester skulle ramle ned i hodet på folk på bakken, så ble ikke ballongen skutt ned før etter en ukes tid. Som om risikoen for et uhell var stor da ballongen svevet over tynt befolkede Alaska f.eks.

Så dukket det opp flere ballonger, som ble skutt ned raskere. Fire flygende objekter er nå skutt ned, men amerikanske medier stiller spørsmålet: Var dette virkelig kinesiske spionballonger?

USA Today skrev for noen dager siden at amerikanske jagerfly kanskje skjøt ned sivile værballonger. Biden selv har innrømmet at tre av de nedskutte ballongene neppe var sendt av kineserne.

The president said three unidentified objects shot down were likely linked to private companies or scientific research, not foreign surveillance.

Biden fant ingen grunn til å beklage hendelsene. Samtidig har amerikanere bygd opp en frykt for angrep fra verdensrommet, forsterket av at sjefen for NORAD, general , ikke utelukket at ballongene var sendt av en eller annen E.T.

Men det ser ut til at ballongene ikke var starten på en intergalaktisk krig, og Post Millennial rapporterer:

On February 14, the Northern Illinois Bottlecap Balloon Brigade (NIBBB) declared one of their pico balloons «missing in action,» according to a blog post.

Hva brukte disse folkene ballongen til?

Pico Ballooning is a part of Amateur Radio also known as Ham Radio or Hams.

Det er altså amatørradio, som Fleksnes og LA8PV. Av en obskur årsak vet jeg faktisk litt om slik aktivitet, siden jeg var god venn med supernerdene i Akademisk Radioklubb på Studentersamfundet i Trondhjem på 90-tallet. De hjalp meg nemlig med tekniske løsninger som gjorde det mulig å vise fotball-VM på storskjerm over hele huset, til glede for 1500 fotballinteresserte studenter (og noen lokale alkiser).

ARK-gjengen var typisk folk som studerte tekniske fag på gamle NTH, og så å si alle hadde tjukke briller. Det var mest gutter i den gjengen. De var dyktige, arbeidssomme og svært intelligente, og veldig hyggelige folk, selv om de ikke tilhørte den kule eliten.

Ingen av de var interessert i fotball, men de likte at folk kom i mengder til Studentersamfundet. Så derfor hjalp de meg, sammen med de mye tøffere rockerne i Forsterkerkomiteen, som sørget for lyden.

Kanskje disse amerikanske radioamatørene var som ARK? De hadde tillatelse til å benytte seg av ballonger for å kunne snakke med andre med samme hobby verden rundt.

Lederen forsøkte å kontakte myndighetene under UFO-panikken, men ingen lyttet. Nå ser det ut til at en radioballong som har svevd uskyldig rundt i månedsvis, med tillatelse, er skutt ned av et amerikansk jagerfly.

Forsøker å skylde på Trump

Samtidig har folk i Biden-regimet fortalt at det tross alt var verre i Trumps periode: Da skal flere kinesiske ballonger ha passert amerikansk luftrom, men ubrukelige Trump skal ikke ha reagert. Slik var i alle fall de første historiene.

Wall Street Journal avsløren en annen historie. Ja, det var mistanke om kinesiske spionballonger under Trumps periode. Pentagon unnlot dog å nevne dette for myndighetene, siden de ikke var helt sikre.

De holdt det altså hemmelig for USAs valgte regjering at de mistenkte at kineserne spionerte på USA ved hjelp av ballonger.

Dette er en gigantisk skandale, og burde føre til at de involverte får stjernene revet av skulderen. Man kan ikke ha militære ledere som unngår å fortelle myndighetene om slike mistanker, begrunnet med at man ikke har bevis.

A small circle of intelligence officials at the Pentagon during the Trump administration monitored a series of mysterious objects—now suspected to be balloons—but the incidents were never reported to the White House because it wasn’t clear what they were, former U.S. officials said.

Now it appears some intelligence officials at the Pentagon were aware of the incidents and harbored concerns that they were related to China, believing Beijing was using them to test radar-jamming systems over sensitive U.S. military sites.

The data collected about the Trump-era incidents was limited to a basic assessment and therefore wasn’t shared more broadly within the government at the time.

Under sin periode ble Trump motarbeidet av hele byråkratiet. Det er skremmende nok i seg selv, men ikke overraskende. Verre er det at Trump tydeligvis ble motarbeidet av landets militære styrker, noe det finnes flere eksempler på.

Soldatene er i stor grad Republikanere. Men toppledelsen er woke og lener mot Demokratene. Ideelt sett burde de militære styrkene være 100 prosent politisk nøytrale når det gjelder utførelsen av sitt oppdrag. Men med en leder som Mark Milley, som fremstår som en woke landsforræder, så ser det ikke så lyst ut.

Forsvarssjef Mark Milley tilsidesatte president Trump og fikk de militære lederne til å avlegge en ed på at de bare ville adlyde ham. Milley brøt dermed kommandokjeden og tilrev seg makt over det militære. Det er definisjonen på statskupp.

Milley kan saktens fortjene litt white rage. Han fortjener også black rage. Han er en skam for amerikansk militærhistorie, og det verste er at han har beholdt jobben.

Les også:

Mark Milley begikk statskupp og landsforræderi

Amerikanere er i ferd med å miste tilliten til det woke-infiserte militære

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Kjøp bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.