Bilde: All smiles. Justin Trudeau og Donald i Det hvite hus 13. februar. Hvor lenge vil smilene vare hvis Canada blir frirom for islamister? Foto: Kevin Lamarque/Reuters/Scanpix.

I Canada ligger det et forslag i nasjonalforsamlingen som vil forby islamofobi. Etter moske-massakren i Quebec er neppe oppslutningen blitt mindre.

Statsminister Justin Trudeau er den peneste gutten i klassen. Han var nylig i Det hvite hus og besøket forløp forbausende glatt. Men i forhold til islam er landene på kollisjonskurs.

A motion that threatens to later lead to a crushing of some core freedoms of all Canadians, resulting in an Islamist-favoring state next to the U.S., appears poised to overwhelmingly pass the House of Commons. This is happening at a time when the country’s prime minister, Justin Trudeau, a firm internationalist, is far more amenable to Islam than any prime minister in the nation’s history.

Parliamentary Motion M-103 is designed to advance the goal of adding to Canada’s hate crimes laws the undefined crime of “Islamophobia,” which would protect all Muslims and Islam itself from any criticism related to that religion and its Shariah law. The motion has been proposed by Islamic Member of Parliament Iqra Khalid.

All parties so far have indicated they will unanimously vote for M-103. Its passage in the House of Commons on February 16 would in effect set Canada on the path to imposing a form of Islamic Sharia blasphemy law on all of Canada.

Det ble ingen avstemning den 16. De konservative likte ikke at det kun var henvisning til islam og har lagt frem et forslag som nevner alle religioner. Dette forslaget kommer opp til avstemning neste uke, mens det opprinnelige, som støttes av Liberale og Nydemokratene, ikke kommer opp før i april.

The key difference, of course, is that M-103 seeks to condemn “condemn Islamophobia and all forms of systemic racism and religious discrimination” while the Conservative motion does not mention Islamophobia specifically but instead asks the House to condemn “all forms of systemic racism, religious intolerance, and discrimination of Muslims, Jews, Christians, Sikhs, Hindus, and other religious communities.”

Det er merkelig hvor nedlatende og foraktlig canadiske medier omtaler Ezra Levant og Rebelmedia.com som mener islamofobi-forbudet er å slå inn på en vei til sharia.

Hvis Canada blir et så islam-tolerant land vil det ha sikkerhetspolitiske konsekvenser for USA. Da kan det hende det også blir behov for en mur i nord. Har Trudeau tenkt over hva det vil bety for handelen med USA hvis Canada blir en trussel?

 

https://www.lifesitenews.com/blogs/canada-on-verge-of-imposing-islamic-shariah-blasphemy-law-on-entire-nation

 

Dette nettstedet, lifesitenews.com har mange interessante storier.