Joe Biden husker ikke navnet på sin egen forsvarsminister, men omtales fortsatt som USAs president, selv om det er visepresident Kamala Harris som snakker med utenlandske statsledere. Hva skjer egentlig i USA? Er det Big Tech som har kontrollen? Se diskusjonen og utdrag av videoer som viser hvor langt vi har kommet i overvåkningskapitalismens tidsalder.

Sjokkerende video: Biden husket verken navn eller stillingstittel på sin egen forsvarsminister

Hans Rustad og Geir Furuseth er dagens programledere. De er skremt over hva som nå utfolder seg, ikke bare i USA men i hele verden, Mandagens sending fikk navnet Sodoma og Gomorra. Dagens tittel bør også vekke ubehagelige konnotasjoner. Lenker til sakene som omtales vil bli lagt ut senere, men denne saken bør leses før sending:

Legen som utfordrer verdens nest rikeste mann

 

Se våre daglige sendinger på YouTube og Rumble. Dagsorden har premiere kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider,  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her kl. 22.00:
Dette er en ny opplastning og er den ikke-blokkerte versjonen av kveldens sending!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.