I går holdt Donald Trump en halvannen times lang tale. Joe Biden har ennå ikke holdt en pressekonferanse, og ikke én pressekonferanse siden han overtok. Molde-ordfører får så ørene flagrer fordi han kritiserte Raymond Johansen og Oslos byråd for dårlig krisehåndtering, men hva skjedde søndag kveld, mens Raymond talte om smittevernet i Oslo? Se Dagsorden.

Hans Rustad og Geir Furuseth har mye å melde i dag. De startet med Trumps tale, som fort fikk de to til å tenke på Bidens siste offisielle opptreden:

De som vil kan forøvrig finne hele Trumps tale, ord for ord, her. Den anbefales.

Gårsdagens nyvinning i Document-TVs portfolio, Vårt naive Norge er også med. Første program Eritreas millionær i Oslo har vakt internasjonal oppmerksomhet.

Selvfølgelig kunne de ikke la helgens store snakkis, koronakampen mellom ordførerne i Molde og Oslo, være unevnt. Hvem som har skåret det største selvmålet i den kampen kommer ikke bare an på hvem man spør, men også hvor man spør.

Hvem er den skyldige?

Til slutt blir det endelig et langt, hyggelig og uhyre interessant gjensyn med vår «korrespondent» i New York. Vi har dessverre ikke muligheter til å få innslaget tekstet tidsnok til sending, men Charles Ortel kommer med noen betraktninger om finansboblene som bør interessere flere enn de som er på Oslo Børs…

God fornøyelse!

Vi er på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken (21:30 i kveld). Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her:

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.