Hunter Bidens kone, Melissa Cohen Biden, gikk til et verbalt angrep på en av Donald Trumps tidligere medarbeidere i Det hvite hus under rettssaken i Delaware.

Hennes uttalelser var rettet mot Garrett Ziegler, som ble saksøkt av Hunter året før for å ha avslørt innholdet på hans bærbare datamaskin, som ofte kalles «laptop from hell».

– Du har ingen rett til å være her, din nazistiske drittsekk, ropte Melissa da hun henvendte seg til Ziegler under rettssaken og pekte en finger mot ham, rapporterte Fox News.

Cohen-Biden approached Ziegler, pointed her finger at him and said in a loud voice, «You have no right to be here, you Nazi piece of s—.»

Ziegler, som er leder av prosjektet Marco Polo, svarte ikke på Melissa Cohen Bidens uttalelser. Han bekreftet møtet, som først ble rapportert av NBC News, og sa til nyhetskanalen:

Det er trist. Jeg har sittet her hele tiden og ikke har kontaktet noen. For ordens skyld, jeg er ikke nazist, jeg tror på USAs grunnlov. Jeg har ikke sagt en eneste ting til dem.

It’s sad. I’ve been sitting here the whole time and haven’t approached anyone.» He added, «For the record, I’m not a Nazi. I’m a believer in the U.S. Constitution. I haven’t said one thing to them.»

Hans Rustad har tidligere skrevet om Ziegler og Marco Polo.

10.000 bilder fra Hunters laptop lagt ut

Marco Polo twitret om Zieglers møte med Melissa og skrev:

Kona har samme grad av impulskontroll som Hunter. For familien som skulle bringe anstendigheten tilbake, er alle som oppfattes som opposisjonelle, nazister.

Virkelig foraktelige løgnere og kjeltringer, la gruppen til. Vi svarer ikke med samme mynt bak i rettssalen, for vi er gentlemen som ikke skjeller ut kvinner.

Melissa Batya Cohen Biden er opprinnelig fra Sør Afrika og er aktivist og dokumentarfilmskaper, skriver Wikipedia.

Alt du trenger å vite om Hunter Bidens rettssak

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.