Leder av justiskomiteen i Representantenes hus, Jim Jordan, og leder av etterretningskomiteen, Mike Turner, har skrevet brev til 29 tidligere etterretningssjefer og stevnet dem for komiteene. De ignorerte et tilsvarende brev våren 2022. Spørsmålet er hva Republikanerne gjør hvis de utfordrer Kongressen og uteblir.

Demokratene sendte politiet for å hente Steve Bannon da han uteble. De stilte ham for retten for å ha vist forakt for Kongressen, og han ble dømt. Vil Republikanerne tørre det samme?

De 29 er blant de 51 som offentliggjorde et opprop der de la sin prestisje i vektskålen og gikk god for at Hunters laptop trolig var plantet russisk desinformasjon. Brevet kom fem dager etter at New York Post hadde offentliggjort hvor skandaløs laptopen var: Den avslørte Biden-familiens salg av innflytelse til Kina og andre land, foruten orgier med sex og narkotika.

Flere tidligere CIA-sjefer var blant underskriverne. Det gjorde inntrykk. Biden viste til brevet da Hunters laptop kom opp under den andre presidentdebatten. Biden avfeide Trump og sa han fortsatt var i lomma på Putin.

Men historien var falsk, og Hunters laptop var ekte.

Det var e-sjefene som løy, og nå vil Republikanerne at de skal svare for seg.

Each person who was contacted by Jordan and Turner was reminded he or she had ignored prior requests for an interview.

“You have been on notice about our oversight request—and aware the request is outstanding—for months,” the letters noted. “For your convenience, we have attached the letter from the Judiciary Committee dated April 6, 2022. To date, you have not complied with this request. Accordingly, we reiterate our requests and ask that you comply promptly.”

 

 

51 spionsjefer angrer ikke på at de la sin prestisje i vektskålen for en løgn

 

Intel Officials Who Signed Letter to Discredit Hunter Biden Laptop Story Hit with a Two-Word Demand

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.