Stol på oss! Michael Morrell sitter i 2016 og benekter at borgerne har grunn til å frykte overvåking av CIA. Dette som svar på avsløringene fra Wikileaks. 

Da 51 tidligere topper i amerikanske etterretning offentliggjorde et brev hvor de insinuerte at Hunters laptop var russisk desinformasjon skjedde det i samråd med Biden-kampanjen. Det har tidligere nestsjef for CIA, Michael Morrell og rådgiver for CIA-sjef John Brennan, Nick Shapiro, avslørt i intervju med leder av justiskomiteen i Representantenes hus, Jim Jordan.

Da brevet ble offentliggjort tre uker før valget 3. november 2020, ble det fremstilt som om e-toppene var i god tro.

I det meste av de siste to årene har brevet fra 51 nasjonale sikkerhetstjenestemenn blitt fremstilt som en organisk innsats fra etterretningsmiljøet for å vekke bekymring for at fremleggelsen av Hunter Bidens bærbare datamaskin høsten 2020 kan være knyttet til en fremmed makt. Den bærbare datamaskinen har siden blitt bevist  å være autentisk, og Director of National Intelligence har sagt at den ikke innebar en utenlandsk desinformasjonskampanje.

Men før brevet ble avkreftet, ble det brukt til å sensurere historier på nett i New York Post, Just the News og andre nettsteder i det som har blitt beskrevet av tidligere president Donald Trump, Jordan og mange andre som en innblanding i valget som holdt velgerne fra å forstå at Biden-familien drev med salg av innflytelse.

Jim Jordan er leder for komiteen som gransker misbruket av offentlige etater. Han har gjort flere intervjuer med sikkerhetsfolk og han røper allerede nå at plantingen av brevet var en politisk operasjon med direkte samarbeid mellom e-tjenestene og Biden-kampanjen. Det gjør valginnblandingen enda verre. Det kompromitterer både CIA og Biden.

«It seems to me that one of the key players here was Michael Morell, that he was one kind of coordinating this, working this together,» Jordan said. «And then there are a few other folks. We have talked to Nick Shapiro. Mr. Shapiro, I think, was the one kind of coordinating the outreach to the legacy media and how they wanted this story presented.»

«Det virker for meg som om en av nøkkelspillerne her var Michael Morell, at han var en slags koordinator av dette, og jobbet dette sammen,» sa Jordan. «Og så er det noen få andre folk. Vi har snakket med Nick Shapiro. Mr. Shapiro, tror jeg, var den ene typen som koordinerte kontakten til gammelmediene og hvordan de ønsket denne historien presentert.»

CIA er blitt en karrierevei inn i «gammelmedia». De tidligere toppene i FBI og CIA går inn i rollene som kommentatorer i TV-kanalene. De beholder sin sikkerhetsklarering og sitter dermed på begge sider av bordet. Trump forsøkte å frata dem denne klareringen, men lyktes ikke. Det gjør det mulig for dem å fortsette det samme spillet foran kameraet som de tidligere drev bak, som «kilder».

Eller de går inn i advokatfirmaer eller oppretter konsulentselskap. Resultatet er en korporativ stat, som i iMussolinis Italia.

Morell currently works as a contributor at CBS News. A spokesman for CBS News did not immediately return an email seeking comment from Morell or the network.

Shapiro, who worked as former President Barack Obama’s national security spokesman before rising to deputy CIA director under Brennan, did not immediately respond to a request for comment at his consulting firm.

 

https://justthenews.com/accountability/political-ethics/moncongressional-probe-uncovers-tie-between-biden-campaign-security

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.