Det fascinerer meg at noen får godt skussmål, selv om de åpenbart har gått av skaftet. Det er noen strømninger i våre samfunn som gjør at folk radikaliseres kollektivt, og da merker man det ikke.

Massepsykosen er et utbredt fenomen, det vet alle som følger amerikanske medier og amerikansk politikk.

To eksempler:

Laura Ingraham intervjuet torsdag en eldre kvinnelig forsker fra MIT som hadde forsket på vaksinen. Hun hadde funnet ut at den stimulerer prosessen som fører til Parkinson. Hun sa det helt rolig. Jeg fikk fornemmelsen av at Laura Ingraham kviet seg for å gi henne for mye oppmerksomhet, samtidig som hun sa at dette var svært viktig. Derfor skulle hun intervjue henne i podcasten.

Mektige interesser ønsker ikke at slik informasjon skal komme ut. Men de lykkes ikke. Se bare på dr. Robert Malone. Hans tre timer lange intervju med Joe Rogan har nådd millioner. Men 270 leger, sykepleier og andre har forfattet et brev til Spotify der de ber om at Malone bannlyses fra plattformen.

Dette er mennesker som ikke har noen skrupler.

Når ville de stoppet? Når alle har samme mening. Og hvis de slippes løs, vil meningskorridoren krympe radikalt.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.