Dagen i dag sto i den nye kalde krigens merke. Denne vinden blåser sterkt gjennom Vesten og det er ikke Biden-regimet som fører an. Det er mediene og representanter for Una-partiet. Lindsey Graham er like hissig og vil ha Putin drept. Mer urovekkende er det at han får selskap av minoritetsleder i Representantens hus, Kevin McCarthy.

At dette kan være opptakten til noe meget større kommer ikke frem i mediene som gjør seg til talerør.

Derfor er det ekstra styrkende at ikke bare Tucker Carlson, men også Laura Ingraham holder hodet kaldt og etterlyser realpolitikk og edruelighet. Når det utløser en anklage om manglende engasjement, er det noe annet ute og går.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.