Biden-administrasjonens politikk er preget av galskap – les: ideologi som virker helt frakoblet virkeligheten. Vi gir flere eksempler i kveldens sending. Mest skremmende er reportasjen om 400 migranter som kommer i flokk over grensen. De fleste er våpenføre menn, noen så langt borte fra som Ghana. USA står vid åpen og det strømmer inn mennesker fra hele verden.

Biden-administrasjonen synes ikke det går fort nok og vil ha vedtatt en amnestilov for illegale som vil gjøre dem til amerikanske borgere. Utsikten til statsborgerskap vil øke tilstrømmingen som allerede er på et nivå hvor den totalt forandrer Amerika.

Kamera fanger også opp en grenselos – en coyote – som er medlem av det kriminelle syndikatet Los Zetas. Det er disse kartellene som kontrollerer grensetrafikken og Bidens administrasjon finner seg lydig i det.

Da Lindsey Graham forsøkte seg med at de er inkomptente, avbrøt Laura Ingraham ham og sa: -Nei, de vet hva de gjør.

Det er den erkjennelsen man kommer frem til når man ser hva de gjør: Mobiliserer militære for å fly migrantene inn i landets indre.

En leketøysgigant som heter Hosbroe underviser sine ansatte om at babyer er rasister fra de er et par måneder gamle. Project Veritas lykkes å filme og en varsler står frem og forteller om hjernevasken.

Vi hører om denne indoktrineringen fra så mange hold at det er umulig å neglisjere den.

 

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 
 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.