Det er fristende å si at det var Trump som gjorde USAs elite sinnssyk, men det er bare halve storyen. Trump fikk frem noe som allerede lå der: Eliten var i ferd med å selge ut landet til Kina, og den tålte ikke at det kom en politiker som tok dem på fersken og til og med vant folkets stemmer.

De ble hysteriske.

Siden har det gått slag i slag. Det siste er 6. januar. Demokratene nådde ikke frem med Russia collusion, Kavanaugh-høringen eller to riksrettssaker. Men den «væpnede oppstanden», som de kaller den, skulle gjøre susen. Fysisk konfrontasjon regnet de med ville romme nok sprengstoff til å skape en opinion mot Trump.

Men også på dette punkt forregnet de seg. Et flertall mener at Pelosis tverrpolitiske kommisjon er partisk og ikke kommer til å avdekke sannheten om 6. januar.

Dinesh d’Souza avdekker også noe annet om denne dagen: Fire politimenn tilhørende Capitol Police har til nå begått selvmord. Hva kan det komme av? Demokratene legger skylden på de traumatiske opplevelsene den dagen. Men d’Souza har en annen forklaring. Det har kommet påstander om at de ble kalt rasistiske ord, men ingen bevis er lagt frem, til tross for at Pelosi sitter på 14.000 timer med overvåkingsvideo som hun ikke vil legge frem.

Det d’Souza tror, er at disse politifolkene er satt under et voldsomt press om å gi forklaringer som de vet er usanne. Mange politifolk er konservative. De stemte Trump, men nå er de presset til å sverte presidenten og hans velgere. Det presset kan ha blitt for mye.

Det henger sammen med den eskaleringen vi har sett siden Biden tiltrådte: Antifa og BLM-demonstranter som har deltatt i voldelige opptøyer, får 50 dollar i bot, mens demonstranter fra 6. januar risikerer måneder i fengsel, ofte i isolat. Det er en type forskjellsbehandling som ikke kan være tilfeldig. Justisdepartementet og FBI ønsker å kjøre MAGA-folket ned i søla, å ydmyke dem og vise hvem som har makta: Antifa og BLM, deres verste fiender.

Slik oppfører ikke en administrasjon seg som vil forene nasjonen, slik Biden lovet før valget.

Men ord betyr ingenting for Biden. Han anklager Republikanerne for å spre frykt og hat, og omtaler seg selv som «We the people».

Samtidig rensker aviser som New York Times sine arkiver for artikler som var betalt av Kina, mens de stanser gravejournalister som ville finne ut hvor viruset kom fra.

Som man sier: You can’t make this up.

Eliten er blitt sinnssyk.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.