Robert Byrd var tidligere leder for Ku Klux Klan. Han er en erklært rasist. Byrd bestemte seg for å gå inn i politikken og ble senator fra Vest-Virginia. Den plassen hadde han i tiår og han ble venner med ledende Demokrater. De har hyllet ham etter tur: Clinton, Hillary, Biden. Les denne billedteksten: President Bill Clinton and Sen. Robert Byrd, D-W.Va., look at a program at a tribute to Byrd on Sunday, July 17, 1994 in Washington. Clinton called Byrd a leader who uses a legendary devotion to history to honor the institutions of democracy. Foto: Wilfredo Lee/AP/NTB

Tucker Carlson viser to Demokratiske senatorer, Tammy Duckworth og Mazie Horono , som offentlig sier at Biden fremover bare må utnevne mennesker med riktig hudfarge, dvs ikke-hvite. De synes han har vært altfor «bleik». I fremtiden skal bare mennesker som er ikke-hvite nomineres til stillinger. Tucker kaller dette hva det er: Rasisme.

Rasisme har fått et godkjentstempel i dagens Amerika og folk tør ikke protestere. Det har konsekvenser.

Norske medier rapporterer ikke hva som skjer i USA. De har bundet seg til George Floyd-masta.

Denne utviklingen har pågått lenge. Floyds død ble brukt som katalysator som akselererte den: Demokratene slapp løs BLM og Antifa. Det ble tillatt å bruke politisk vold. Vi forstår bedre nå hvor skjebnesvangert dette var. Den vreden som burde rammet BLM og Antifa ble kanalisert mot Trujmp og hans tilhengere. 6. januar ga dem anledning til å gå amok mot hele den konservative grasrotbevegelsen. Hekseprosessene fikk et nasjonalt omfang.

I alt dette er det mediene som fyrer opp stemningen: Demokrater og medier hisser hverandre opp. Hvit nasjonalisme og hvit rasisme er gjengangere så man skulle tro USA var skrudd tilbake til Sørstatene på 50-tallet. Og folk finner seg i det. Tilsynelatende.

Sommeren 2020 var det kun få Republikanere som støttet Trump mot mobben.

Nå er det samme tilfellet med rasismen. Ingen Republikanere tør å stå opp mot rasistmobben. ¨Tucker dokumenterer at det ikke er noe enkeltstående tilfelle med de to senatorene: Han siterer fra the Nation hvor en svart Yale-utdannet sier en fordel med covid er at han slipper å møte hvite mennesker.

Rasismen har en historikk i det Demokratiske partiet. Demokratene er rasistenes parti. Det får du ikke vite av norske medier eller politikere. I deres optikk er Demokratene de gode. Det er ren historieforfalskning: Demokratene forsvarte slaveriet. Det var slaveeiernes parti. Selv da borgerrettsbevegelsen vant frem, og Senatet vedtok Civil Rights Act i 1964, stemte en tredel av Demokratene mot.

En av dem som har vært med å belyse Demokratenes mørke fortid er Dinesh d’Souza. Han har påpekt at president Woodrow Wilson var en av dem som fremmet Ku Klux Klan.

Med den nye hyllesten av rasisme mot hvite er sirkelen sluttet: Demokratene er åpenlyst blitt et rasistisk parti igjen. Men det skumle denne gangen er at folk ikke tør protestere. Det sørger mediene og Big Tech og lærerforeningene for. Lærere har vært med å drive kampanjer mot foreldre som organiserer seg mot at barna skal lære kritisk raseteori.

Undervisningen i kritisk raseteori minner om Stalins hatkampanjer mot kulaker og klassefiender. Barna ble lært opp til å angi sine foreldre. Dagens USA er på vei dit.

 

Utrolig! Hillary hyller Byrd som hennes mentor:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.